Sobre l'opció Dades demogràfiques del creador de YouTube

L'enquesta per a creadors i artistes és voluntària per als canals de YouTube d'artistes i creadors del Brasil, dels Estats Units, de l'Índia i del Regne Unit.

Pots accedir a l'enquesta a l'opció Dades demogràfiques del creador, que es troba a la secció Configuració de YouTube Studio. Actualment, només els propietaris de canals del Brasil, dels Estats Units, de l'Índia i del Regne Unit poden utilitzar aquesta opció de configuració.

També pots trobar l'opció Dades demogràfiques del creador a la secció de configuració de l'aplicació mòbil YouTube Studio.

Les dades que els artistes i creadors de YouTube comparteixen a Dades demogràfiques del creador ens ajuden a entendre'ls millor. La informació específica que recollim varia en funció de la regió, però els creadors, si decideixen fer-ho, ara poden compartir informació demogràfica i sobre la seva identitat amb YouTube.

Aquesta informació sobre els canals de YouTube ens ajuda a assegurar-nos que els nostres sistemes no reflecteixen biaixos involuntaris.

Volem garantir que la plataforma sigui inclusiva i que funcioni per a tothom. Actualment, el procés d'avaluació dels nostres sistemes és limitat perquè no disposem d'informació sobre la identitat dels propietaris dels canals de YouTube. No tenim cap manera d'avaluar, a gran escala, com funcionen els nostres productes i les nostres polítiques per als canals de comunitats de creadors i artistes d'una identitat o d'un grup demogràfics concrets.

Nota: com que sabem que la identitat és personal, compartir aquesta informació és opcional. Aquesta opció de configuració ens proporciona dades d'identitat sobre els canals de YouTube de creadors i artistes que, d'altra manera, no podríem conèixer. La informació que proporcionis a l'enquesta s'emmagatzemarà al teu canal de YouTube i no s'utilitzarà en altres productes de Google. La informació que comparteixis no s'utilitzarà per influir en el rendiment d'un canal o vídeo concrets als sistemes de YouTube.

Missatge per a tots els creadors del Regne Unit: opció de configuració Dades demogràfiques del creador a Studio

Com utilitzem les dades de Dades demogràfiques del creador

Utilitzem les dades recollides per avaluar com funciona YouTube per als canals de creadors i artistes que representen comunitats diferents. Utilitzem les dades que comparteixes per:

• Examinar com els nostres algoritmes i sistemes tracten el contingut de diverses comunitats.
  • Entendre com creixen diverses comunitats a YouTube.
  • Identificar possibles patrons de maltractament, com ara l'assetjament i l'odi.
  • Millorar els nostres programes, campanyes i ofertes actuals.

Si detectem problemes als nostres sistemes que afecten comunitats concretes, ens comprometem a corregir-los. Continuarem compartint amb tu el nostre progrés pel que fa a aquestes iniciatives en curs.

Si decideixes compartir la teva informació a Dades demogràfiques del creador, Google LLC la conservarà d'acord amb la política de privadesa de Google. La informació que comparteixes s'emmagatzema al teu canal de YouTube i no s'utilitzarà per a altres productes de Google. No es farà pública sense el teu consentiment ni s'utilitzarà amb finalitats publicitàries.

Més detalls sobre com utilitzem les dades que comparteixes:

Examinar com els nostres algoritmes i sistemes tracten el contingut de diverses comunitats

Aquestes dades ens ajudaran a entendre com els nostres sistemes tracten el contingut de diverses comunitats.
El nostre objectiu és identificar millor els problemes que hi pugui haver als nostres sistemes automatitzats. També volem solucionar els errors que puguem trobar per garantir que els sistemes siguin inclusius.

Entendre com creixen diverses comunitats a YouTube

Aquestes dades també s'utilitzaran per ajudar-nos a entendre com creixen diverses comunitats de creadors a YouTube.

Una de les formes d'avaluar el creixement de les diverses comunitats és analitzar com monetitzen el seu contingut a YouTube. Creadors i artistes ens han informat de casos en què els nostres sistemes de monetització no funcionen com s'espera. Estem treballant per garantir que els nostres sistemes i les nostres polítiques funcionin correctament per a tots els creadors i tipus de contingut.

Identificar possibles patrons de comportament perjudicial, com ara l'assetjament i l'odi

Si el contingut infringeix les nostres polítiques sobre la incitació a l'odi i l'assetjament, el suprimim. Així i tot, ens han fet saber que molts creadors continuen sent víctimes de contingut i comentaris ofensius i feridors. Aquestes dades ens ajudaran a entendre de quina manera aquest tipus de comportament pot afectar diferents comunitats de creadors. També milloraran els nostres sistemes automatitzats al llarg del temps.

Millorar els nostres programes, campanyes i ofertes actuals

A Dades demogràfiques del creador, pots donar el teu consentiment perquè puguem utilitzar les teves dades per enviar-te invitacions a programes i esdeveniments. Aquesta informació ens pot ajudar a entendre millor els nostres programes, campanyes i ofertes actuals. Aquestes ofertes inclouen programes com ara esdeveniments per a creadors i programes per ajudar els creadors emergents a fer créixer els seus canals. També fem investigacions amb la col·laboració de creadors, com ara reunions de grup, sessions presencials d'intercanvi d'opinions, enquestes i altres tipus de recerca. D'aquesta manera, podem traslladar els punts de vista dels creadors als nostres equips de desenvolupament de productes. La informació de Dades demogràfiques del creador ens permetrà convidar més creadors a participar en aquestes investigacions per reflectir la diversitat de les comunitats de YouTube.

Opció per editar o suprimir la informació de les respostes

A continuació trobaràs instruccions sobre com pots suprimir la informació de les respostes. Pots editar la informació que comparteixes una vegada en un període de 45 dies. La pròxima data en què puguis tornar a provar d'enviar informació es mostrarà a Studio. Sempre pots suprimir totes les respostes.

Nota: si decideixes editar o suprimir aquesta informació, això no afectarà el rendiment del teu contingut a YouTube.

Per editar les respostes de Dades demogràfiques del creador a YouTube Studio:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. A la part esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Selecciona Dades demogràfiques del creador.
  4. Selecciona EDITA L'ENQUESTA.
  5. Edita les respostes.
  6. Selecciona ENVIA.

Per editar les respostes de Dades demogràfiques del creador a l'aplicació YouTube Studio:

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Toca la teva foto de perfil .
  3. Al menú, toca Configuració .
  4. A Canal, toca Dades demogràfiques del creador.
  5. Selecciona EDITA L'ENQUESTA.
  6. Edita les respostes.
  7. Selecciona ENVIA.

Per suprimir les respostes de Dades demogràfiques del creador a YouTube Studio:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. A la part esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Selecciona Dades demogràfiques del creador.
  4. Selecciona SUPRIMEIX LES DADES.
  5. Selecciona SUPRIMEIX quan es mostri la finestra de confirmació.

Per suprimir les respostes de Dades demogràfiques del creador a l'aplicació YouTube Studio:

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Toca la teva foto de perfil .
  3. Al menú, toca Configuració .
  4. A Canal, toca Dades demogràfiques del creador.
  5. Selecciona SUPRIMEIX LES DADES.
  6. Selecciona SUPRIMEIX quan es mostri la finestra de confirmació.

Baixar les respostes de Dades demogràfiques del creador:

Per baixar les dades de Dades demogràfiques del creador, segueix aquestes instruccions. Si vols baixar dades d'un o de diversos dels teus canals de YouTube, has d'iniciar la sessió amb el teu Compte de Google personal i no amb un compte de marca.

Més informació sobre Dades demogràfiques del creador

Quan puc utilitzar aquesta opció de configuració?

El 2021, vam llançar l'enquesta de dades demogràfiques per a creadors i artistes als Estats Units, que es va ampliar al Regne Unit el juliol de 2023 i al Brasil el setembre de 2023, i ara s'ampliarà a l'Índia. Es pot accedir a aquestes preguntes des d'un ordinador a l'opció Dades demogràfiques del creador, que es troba a la secció Configuració de YouTube Studio.

Si vols accedir a aquesta opció de configuració, has de ser propietari d'un canal. Si utilitzes un compte de marca, has de ser el propietari principal. Si utilitzes els permisos del canal de YouTube, has de ser el propietari.

Quan s'ampliarà aquesta opció de configuració a altres països o regions i a més identitats?

El 2023, aquesta opció també estarà disponible a l'Índia amb la previsió d'ampliar-la a més països o regions aviat. Sabem que les categories i les opcions de l'enquesta no reflecteixen totes les maneres en què les persones d'arreu del món poden definir la seva identitat. Tenim previst ampliar aquestes categories i opcions en el futur.

Aquesta opció de configuració s'afegeix a altres esforços que ja hem posat en marxa per millorar l'experiència de tots els creadors i espectadors. Per exemple, YouTube continua treballant amb espectadors i creadors amb discapacitats perquè sigui més fàcil accedir a la plataforma i per garantir que tothom tingui una experiència inclusiva a YouTube.

He de respondre a totes les preguntes de Dades demogràfiques del creador?

No; si decideixes emplenar Dades demogràfiques del creador, cada pregunta és opcional. En pots deixar algunes en blanc o seleccionar "Prefereixo no respondre".

Aquesta opció de configuració afectarà el rendiment del meu canal?

La informació que comparteixis no s'utilitzarà per influir en el rendiment d'un contingut concret als sistemes de YouTube.

Volem assegurar-nos que els nostres sistemes no reflecteixen biaixos involuntaris. Les dades de Dades demogràfiques del creador s'utilitzaran per avaluar parts de YouTube, com ara els sistemes de cerca, descobriment i monetització. Si trobem errors que afecten comunitats determinades, ens centrarem a millorar l'entrenament dels nostres sistemes perquè siguin més precisos i inclusius.

Com heu creat el qüestionari de Dades demogràfiques del creador?

Hem col·laborat estretament amb experts en drets civils i humans, i amb creadors que representen comunitats diferents.

Les meves respostes es compartiran fora de YouTube?

La informació que comparteixis a l'enquesta per a creadors i artistes o a l'opció de configuració Dades demogràfiques del creador s'emmagatzemarà al teu canal de YouTube i no s'utilitzarà en altres productes de Google. No es farà pública sense el teu consentiment addicional ni s'utilitzarà amb finalitats publicitàries. No compartirem aquesta informació amb els anunciants ni la utilitzarem per a la segmentació d'anuncis.

Pots decidir si vols donar-nos el consentiment perquè utilitzem la teva informació per ampliar les invitacions a programes i esdeveniments. Això pot incloure, per exemple, destacar el teu canal o contingut, així com tallers, recerca sobre els usuaris o altres campanyes.

Puc actualitzar o editar la meva informació un cop enviada?

Pots editar les respostes de Dades demogràfiques del creador una vegada en un període de 45 dies. La pròxima data en què puguis tornar a provar d'enviar informació es mostrarà a Studio. Sempre pots suprimir totes les respostes.

Per editar les respostes de Dades demogràfiques del creador:

1. Inicia la sessió a YouTube en un ordinador o utilitza l'aplicació YouTube Studio amb el teu compte de propietari del canal.
  2. Ves a Configuració de YouTube Studio i selecciona Dades demogràfiques del creador.
  3. Selecciona EDITA L'ENQUESTA.
  4. Edita les respostes.
  5. Selecciona ENVIA.

Per suprimir les respostes de Dades demogràfiques del creador:

1. Inicia la sessió a YouTube en un ordinador o utilitza l'aplicació YouTube Studio amb el teu compte de propietari del canal.
  2. Ves a Configuració de YouTube Studio i selecciona Dades demogràfiques del creador.
    • A l'aplicació YouTube Studio, cerca Dades demogràfiques del creador tocant la teva foto de perfil Perfil i Configuració.
  3. Selecciona SUPRIMEIX LES DADES.
  4. Selecciona SUPRIMEIX quan es mostri la finestra de confirmació.

Baixar les respostes de Dades demogràfiques del creador:

Per baixar les dades de Dades demogràfiques del creador, segueix aquestes instruccions. Si vols baixar dades d'un o de diversos dels teus canals de YouTube, has d'iniciar la sessió amb el teu Compte de Google personal i no amb un compte de marca.

Canviarà alguna dada sobre el meu Compte de Google?

La informació que comparteixis a l'enquesta per a creadors i artistes o a l'opció de configuració Dades demogràfiques del creador s'emmagatzemarà al teu canal de YouTube i no s'utilitzarà en altres productes de Google.