La pel·lícula no es reprodueix o mostra un error

Si la pel·lícula es manté emmagatzemada a la memòria intermèdia, no respon o no es reprodueix correctament, és possible que una de les solucions següents corregexi el problema. Aquests passos per resoldre problemes poden ajudar-te amb la majoria de problemes i errors de reproducció.

Si has provat aquests passos i el vídeo continua sense reproduir-se correctament, pots fer una prova mirant-lo en un altre dispositiu compatible.

Corregir problemes en mirar una pel·lícula a l'ordinador

Exemples de missatges d'error habituals:
  • S'ha produït un error de llicència amb aquest vídeo.
  • Has de pagar per veure el vídeo.
  • S'ha produït un error. Torna-ho a provar més tard.
  • Tenim problemes amb els servidors. Torna-ho a provar més tard.
  • S'ha produït un error.

Si reps un missatge d'error semblant als anteriors, prova de seguir aquests passos:

1. Comprova que l'ordinador estigui actualitzat.
  2. Comprova que no hagis iniciat la sessió en un compte de marca.
  3. Tanca el navegador web i torna'l a obrir.
  4. Si tens moltes pestanyes obertes al navegador, mira de tancar-ne la majoria excepte la que estàs utilitzant per a YouTube.
  5. Actualitza el navegador a la darrera versió.
  6. Fes servir Google Chrome com a navegador.
  7. Reinicia el dispositiu.

Corregir problemes relacionats amb l'emmagatzematge a la memòria intermèdia o la càrrega de vídeos

Prova de veure el vídeo a Google Chrome. Si no pots fer servir Chrome o si continues tenint problemes, prova de seguir els passos que s'indiquen a continuació.

1. A l'ordinador, torna a carregar el navegador d'Internet o reinicia'l.
  2. Comprova la velocitat d'Internet. Si fas servir una connexió a Internet lenta, prova de tancar altres navegadors, pestanyes i aplicacions. També pots provar de reiniciar el mòdem o l'encaminador.
  3. Actualitza el navegador a la darrera versió. Si el navegador ja està actualitzat, prova d'esborrar la memòria cau i les galetes.
  4. Si fas servir un navegador que no sigui Chrome, prova de seleccionar una qualitat de vídeo més baixa. A la part inferior dreta del reproductor de vídeo, fes clic a Configuració i, a continuació, 360p o Automàtica.
  5. Reinicia el dispositiu.

Corregir un missatge d'error relacionat amb el bloqueig de galetes de tercers

Hauràs d'activar les galetes al navegador.

1. A l'ordinador, obre Chrome Chrome.
  2. Fes clic a Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, fes clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat" selecciona Configuració del lloc web i, a continuació, Dades de llocs web i galetes.
  5. Selecciona Permet que els llocs web desin i llegeixin les dades de les galetes (opció recomanada).

Corregir problemes relacionats amb pel·lícules que s'encallen

A la línia de temps d'una pel·lícula, fes clic per avançar ràpidament un parell d'escenes per veure si la pel·lícula es tornarà a reproduir de manera normal.

Si aquesta acció no serveix, prova de tancar el navegador web i tornar-lo a obrir. Si continues tenint problemes, comprova si hi ha actualitzacions del navegador o prova un altre navegador compatible, com ara Chrome. Si aquestes accions no serveixen, prova d'esborrar la memòria cau i les galetes.

Corregir problemes relacionats amb compres que no es mostren a la biblioteca

Si has comprat pel·lícules o programes, però no els pots veure a la biblioteca, és possible que hagis iniciat la sessió amb un compte de marca. Per veure les teves pel·lícules i programes, pots canviar al teu compte personal. També pots consultar si tens un compte de marca.

Per canviar al teu compte personal:

1. Fes clic a la icona del canal que hi ha a l'extrem superior dret de YouTube.
  2. Al costat de la foto de perfil, toca Canvia de compte i, a continuació,. Veuràs una llista dels comptes que gestiones i la identitat del teu Compte de Google.
  3. Fes clic al compte que vols utilitzar. Si tries un compte de marca sense canal, pots crear-ne un per a aquesta pàgina.

Corregir problemes en mirar una pel·lícula al televisor

Surt de l'aplicació YouTube i torna-la a obrir

1. Prem el botó d'inici del comandament.
  2. Torna a obrir l'aplicació YouTube.
  3. Prova de tornar a reproduir el vídeo.

Tanca la sessió de l'aplicació YouTube i torna a iniciar-la.

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Selecciona Configuració i, a continuació, Tanca la sessió.
  3. Torna a Configuració i selecciona Inicia la sessió. És possible que et calgui un codi.
  4. Prova de tornar a reproduir el vídeo.

Per a videoconsoles: suprimeix l'aplicació YouTube i torna-la a instal·lar

1. Ves a Els meus canals.
  2. Marca YouTube.
  3. Prem el botó en forma d'estrella del comandament i, a continuació, Suprimeix.
  4. Torna a instal·lar l'aplicació des de la botiga de canals.
  5. Prova de tornar a reproduir el vídeo.

Reiniciar el dispositiu

1. Desconnecta el dispositiu.
  2. Espera uns quants segons.
  3. Torna a connectar el dispositiu.
  4. Torna a l'aplicació YouTube i prova de tornar a reproduir el vídeo.

Comprovar la connexió a Internet

Per mirar pel·lícules, sobretot en alta definició, es necessita una velocitat d'Internet més alta que per mirar altres vídeos de YouTube. Si tens problemes de connectivitat, reduir el nombre de dispositius connectats a la xarxa pot ajudar a millorar la velocitat. Pots trobar més passos per resoldre problemes relacionats amb la connexió a Internet aquí.

Actualitzar el programari del sistema del dispositiu

Comprova si hi ha actualitzacions disponibles del sistema del dispositiu. Per fer-ho, consulta la secció d'actualització del sistema a la configuració del dispositiu. Si hi ha una actualització disponible, segueix les instruccions en pantalla per actualitzar el sistema i, a continuació, prova de tornar a reproduir el vídeo.

Si tens problemes amb les actualitzacions o amb la reproducció en continu en diversos serveis, consulta el lloc web d'assistència del fabricant del dispositiu per obtenir ajuda.

Enviar suggeriments

Per enviar comentaris sobre problemes que hagis tingut quan miraves vídeos a l'aplicació YouTube, ves a la icona del perfil i, a continuació, Ajuda i suggeriments i, a continuació, Envia suggeriments directament després d'haver-se produït el problema de reproducció.