Premium-jäsenyyden laskutusperusteet

Onko sinulla kysyttävää YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin jäsenyydestä? Katso alta, miten voit tarkistaa jäsenyytesi tiedot ja esimerkiksi maksutavan, laskutuspäivän ja maksukuitit.

Jäsenyyden tyypin ja tilan tarkistaminen

Jäsenyystyypin tarkistaminen

Näet tämänhetkisen jäsenyytesi tyypin (kokeilu, henkilökohtainen, perhepaketti tai opiskelija) seuraavasti:

1. Mene sivulle youtube.com/paid_memberships.
  2. Jäsenyytesi ja tilauksesi YouTubessa näkyvät Jäsenyydet-osiossa.
  3. Jäsenyyden tyyppi ja hinta näkyy kunkin jäsenyyden alapuolella.

Jos olet rekisteröitynyt Premiumin jäseneksi Applen kautta, jäsenyystiedoissasi näkyy "Veloitus Applen kautta". Tässä tapauksessa sinun pitää hoitaa jäsenyysasioita Applen kautta.

Jäsenyytesi tilan tarkistaminen

Näet jäsenyytesi tilan (aktiivinen tai keskeytetty) seuraavasti:

1. Mene sivulle youtube.com/paid_memberships.
  2. Klikkaa Muokkaa jäsenyyttä.
  3. Jos sinulla on kuukausitilaus, näet seuraavan laskutusjakson päivämäärän. Jos käynnissä on kokeilu, näet sen päättymispäivän. Jos jäsenyytesi on keskeytettynä, voit jatkaa sitä.

Laskutustietojen tarkistaminen ja muokkaaminen

Aktiivisen maksutavan tarkistaminen

1. Mene sivulle youtube.com/paid_memberships.
  2. Tuo jäsentiedot näkyviin klikkaamalla nuolta kohdan Muokkaa jäsenyyttä vierestä.
  3. Näet aktiivisen maksutapasi sekä mahdollisesti lisäämäsi varamaksutavat.
  4. Jos haluat lisätä uuden maksutavan, klikkaa Varamaksutapa-kohdan vierestä Muokkaa. Kun sinulla on varamaksutapa, säilytät jäsenyytesi ja etusi silloinkin, kun ensisijaista maksutapaa ei jostain syystä voida veloittaa.

Seuraavan laskutuspäivän ja summan tarkistaminen

1. Mene sivulle youtube.com/paid_memberships.
  2. Tuo jäsentiedot näkyviin klikkaamalla nuolta kohdan Muokkaa jäsenyyttä vierestä.
  3. Näet seuraavan laskutuspäivän ja jäsenyytesi hinnan.

Voit perua tai keskeyttää jäsenyytesi seuraamalla näitä ohjeita. Kun perut jäsenyyden, sinua ei enää veloiteta, ellet tilaa palvelua uudelleen. YouTuben maksullisen jäsenyyden edut ovat käytössäsi laskutusjakson loppuun asti.

Kuittien tarkistaminen

Näet YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin jäsenyyksiin liittyvät kuitit osoitteessa payments.google.com ja sitten Tapahtumat.

Näet kaikki maksutapahtumat, esimerkiksi YouTube-jäsenyyksistä tehdyt veloitukset. Klikkaamalla mitä tahansa maksutapahtumaa näet siitä esimerkiksi seuraavat lisätiedot:

• laskutettu kokonaissumma
  • veloituksen päivä ja aika
  • maksun tila
  • veloitettu maksutapa.

Jos et tunnista jotain veloitusta tai veloitettu summa on odottamattoman suuri, katso tavanomaisia syitä odottamattomiin veloituksiin. Jos uskot, että joku muu on tehnyt veloituksen, voit tehdä ilmoituksen luvattomasta veloituksesta.

Jos asut Euroopan talousalueella, sinulta veloitetaan arvonlisävero (ALV) joistakin Googlelta tekemistäsi ostoksista. Voit pyytää ALV-laskun näistä ostoksista.

Veloituksessa käytetty valuutta ei välttämättä vastaa kotimaasi valuuttaa riippuen Googlen palvelusta, jossa teet ostoksen. Lue lisää valuuttamuunnoksista.

Toistuvat veloitukset Intiassa

Reserve Bank of Indian eMandate-vaatimusten vuoksi sinun on vahvistettava maksutietosi tai lisättävä ne uudelleen, jotta voit jatkaa toistuvien jäsenyyksien käyttöä. Tee se YouTube-sovelluksen tai youtube.com-sivuston ohjeiden mukaisesti. Pankkisi ei välttämättä tällä hetkellä tue toistuvia maksuja. Tarkista toistuvia maksuja tukevat pankit tai lue lisää.
Jos saat YouTube Premiumin Pixel Pass ‐tilauksen kautta, lue lisää tilin ylläpitämisestä täältä.

Ohjeita YouTube-veloitusten ongelmatilanteisiin

Klikkaa alla olevaa painiketta, jos haluat ratkaista YouTube-laskuun liittyviä ongelmia tai saada lisätietoja laskusta.

RATKAISE YOUTUBE-VELOITUSONGELMA