Entendre la facturació d'una subscripció a Premium

Tens cap pregunta sobre la teva subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium? A continuació trobaràs informació sobre com pots consultar les dades de la teva subscripció, com ara la forma de pagament, la data de facturació i els rebuts de les transaccions.

Consultar el tipus i l'estat d'una subscripció

Consultar el tipus de subscripció

Per veure a quin tipus de subscripció estàs registrat actualment (individual, familiar, d'estudiant o prova):

1. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  2. Les subscripcions i els abonaments de YouTube es mostraran a la secció "Subscripcions".
  3. A sota del nom de cada subscripció, es mostraran el tipus i el preu corresponents.

Si t'has registrat per a una subscripció a Premium a través d'Apple, veuràs "Facturat a través d'Apple" a sota dels detalls de la teva subscripció. Hauràs de gestionar la subscripció a través d'Apple.

Consultar l'estat d'una subscripció

Per confirmar l'estat de la subscripció (és a dir, si està activa o en pausa):

1. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  2. Fes clic a Gestiona la subscripció.
  3. Veuràs la data del pròxim cicle de facturació (si estàs registrat a una subscripció mensual), la data de finalització de la prova (si actualment gaudeixes d'un període de prova) o l'opció per reactivar la subscripció (si s'ha posat en pausa).

Consultar les dades de facturació

Consultar o canviar la forma de pagament activa

1. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  2. Fes clic a la fletxa que hi ha al costat de Gestiona la subscripció per desplegar les dades de la subscripció.
  3. Veuràs la teva forma de pagament activa i qualsevol forma de pagament alternativa que hagis afegit.
  4. Pots fer clic a l'opció Edita que hi ha al costat de "Forma de pagament alternativa" per afegir una altra forma de pagament. El fet d'afegir una forma de pagament alternativa garanteix que continuaràs gaudint de la teva subscripció i els teus avantatges encara que, per algun motiu, no es pugui efectuar el càrrec a través de la forma de pagament principal.

Consultar la pròxima data de facturació i l'import que es cobrarà

1. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  2. Fes clic a la fletxa que hi ha al costat de Gestiona la subscripció per desplegar les dades de la subscripció.
  3. Veuràs la pròxima data de facturació i el preu de la subscripció.

Per cancel·lar o posar en pausa la subscripció, segueix els passos que s'indiquen en aquest enllaç. Quan cancel·lis la subscripció, ja no se't cobrarà més, tret que tornis a subscriure-t'hi. Podràs continuar gaudint dels avantatges de la subscripció de pagament de YouTube fins que acabi el període de facturació.

Consultar els rebuts

Per veure els rebuts de la teva subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium, visita payments.google.com i després Activitat.

Veuràs una llista de totes les teves transaccions, inclosos els càrrecs de la subscripció a YouTube. Fes clic en qualsevol transacció per veure les dades del càrrec en qüestió, com ara les següents:

• L'import total facturat.
  • La data i l'hora del càrrec.
  • L'estat de la transacció.
  • La forma de pagament que s'ha utilitzat per efectuar el càrrec.

Si hi ha un càrrec que no reconeixes o que té un import superior al previst, consulta aquesta llista de motius habituals pels quals es produeixen càrrecs inesperats. Si creus que el càrrec l'ha fet una altra persona, pots informar d'un càrrec no autoritzat.

Si vius a l'Espai Econòmic Europeu, se't cobrarà l'impost sobre el valor afegit (IVA) en algunes compres de Google. Per a aquestes compres, pots sol·licitar una factura amb IVA.

En funció del servei de Google que utilitzis per fer una compra, és possible que la moneda en què emetem la factura no sigui la del teu país de residència. Obtén més informació sobre les conversions de moneda.

Càrrecs recurrents a l'Índia

A causa dels requisits del Banc de la Reserva de l'Índia (Reserve Bank of India) sobre les ordres de domiciliació electrònica, has de verificar les dades de pagament o tornar-les a introduir per mantenir l'accés a les subscripcions recurrents. Per fer-ho, segueix les instruccions que trobaràs a l'aplicació YouTube o a youtube.com. Tingues en compte que és possible que actualment el teu banc no admeti els pagaments recurrents. Consulta la llista dels bancs que admeten els pagaments recurrents o obtén més informació.
Si reps YouTube Premium a través d'una subscripció a Pixel Pass, obtén més informació sobre com pots gestionar el teu compte.

Resoldre problemes relacionats amb un càrrec de YouTube

Fes clic al botó següent per resoldre problemes o obtenir informació sobre la teva factura de YouTube.

RESOL PROBLEMES RELACIONATS AMB UN CÀRREC DE YOUTUBE