Føj tags til produkter i dit indhold

Hvis du er kvalificeret, kan du tagge produkter, der vises i dit indhold. Når du tagger produkter i dit indhold, vises etiketten "Se produkter " i hjørnet af dit indhold. Seerne kan vælge etiketten for at se en liste over de produkter, du har tagget.

Denne funktion er kun synlig for seere i udvalgte lande eller regioner. Få flere oplysninger om, hvordan seere finder og køber produkter på YouTube.

Retningslinjer for tagging

Selvom du er kvalificeret til denne funktion, kan du kun tagge produkter i dit indhold, hvis:

• Produktet nemt kan identificeres og er fremhævet tydeligt i dit indhold.
  • Produktet er relevant i forhold til dit indhold.
  • Det er sandsynligt, at en seer gerne vil have flere oplysninger om eller købe et produkt efter at have set det i dit indhold.
  • Produkterne bruges efter hensigten. Det betyder, at din brug af produktet stemmer overens med producentens hensigt og promoverer sikker brug.

Overholdelse af retningslinjerne

Vi gennemgår produkttags og fjerner dem, der ikke følger disse retningslinjer. Vi vil gerne sikre, at dine seere finder frem til de produkter, der er med i dit indhold, så de får en mere relevant oplevelse. Hvis vi gentagne gange finder produkttags, der ikke overholder retningslinjerne, kan vi fjerne dem fra dit indhold, og din kanal kan miste adgangen til affiliateprogrammet.

Find og løs problemer med produkttags

Husk, at produkttags ikke vises på dit indhold, hvis:

Bemærk! Før du føjer produkter til indhold med betalte produktplaceringer, skal du sørge for at gennemgå alle de kontraktmæssige forpligtelser, du måtte have. Føj passende erklæringer til dit indhold, bl.a. YouTubes erklæring om betalt produktplacering og betalte anbefalinger.
Bemærk! Disse opdateringer er tilgængelige for youtubere i USA og udvides globalt i løbet af de næste par uger.

Få adgang til Shopping-lydbiblioteket til Shorts-videoer

Youtubere og officielle kunstnerkanaler, der har aktiveret YouTube Shopping, kan få adgang til Shopping-lydbiblioteket. Du kan finde lyde, som du kan bruge i Shorts-videoer med Shopping-funktioner, i Shopping-lydbiblioteket.

Sådan får du adgang til Shopping-lydbiblioteket til Shorts-videoer:

1. Log ind i YouTube-mobilappen.
  2. Tryk på Opret og så Opret en Shorts-video.
  3. Tryk på Tilføj lyd øverst på kamerasiden eller på Lyd nederst på siden med redigeringsværktøjet for at få adgang til lydbiblioteket.
  4. Klik på banneret Alle lyde øverst i lydbiblioteket for at få adgang til biblioteket med Shopping-lyde.
  5. Gennemse de tilgængelige lyde, og vælg dem, du vil bruge.
  6. Vælg "Føj tags til produkter" for at gøre det muligt at købe via din Shorts-video.
  7. Udgiv din Shorts-video.

Shopping-lydbiblioteket kan ikke bruges i videoer i langt format og livestreams, der viser Shopping-funktioner. Du kan bruge royaltyfri produktionsmusik og lydeffekter fra lydbiblioteket til at vise Shopping-funktioner i videoer i langt format eller livestreams.

Bemærk! Brug den nyeste version af YouTube-mobilappen for at få adgang til Shopping-lydbiblioteket, og sørg for at tilføje disse lyde via værktøjerne til oprettelse af Shorts-videoer. Hvis du ikke bruger YouTubes værktøjer til oprettelse af Shorts-videoer, modtager du muligvis et ophavsretskrav. Shopping-funktioner vises ikke på indhold med ophavsretskrav. Noget af musikken i Shopping-lydbiblioteket er ikke kvalificeret til at blive brugt til taggede produkter i alle lande. Seere af Shorts-videoer, der bruger denne musik, kan ikke se Shopping-funktionerne.

Hvis du vil bruge funktionen til tagging af produkter, skal du sørge for, at du har den seneste version af YouTube-mobilappen.

Sådan tagger du produkter, mens du uploader nyt indhold:

YouTube-appen til Android

1. Brug YouTube-appen til at uploade din video eller Shorts-video.
  2. Når du uploader videoen, skal du trykke på Føj tags til produkter og så Tilføj.
  3. Angiv navnet på det produkt, du vil tagge, i søgefeltet.
  4. Vælg det produkt, du vil tagge. Du kan tagge op til 30 produkter.

Sådan fjerner du et produkt:

YouTube-appen til Android

1. Tryk på "Valgt" for at åbne panelet.
  2. Tryk på Slet ud for det produkt, du vil fjerne.

Sådan omarrangerer du to eller flere produkter:

YouTube-appen til Android

1. Tryk på "Valgt" for at åbne panelet.
  2. Tryk på Op eller Ned ud for et produkt for at ændre rækkefølgen.

Tag, fjern eller omarranger produkter i eksisterende indhold

Sådan tagger du produkter i eksisterende indhold:

YouTube-appen til Android

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Tryk på Samling og så Dine videoer.
  3. Ud for den video, du vil redigere, skal du trykke på Mere og så Rediger.
  4. Tryk på Taggede produkter for at åbne sektionen "Føj tags til produkter".
  5. Angiv navnet på det produkt, du vil tagge, i søgefeltet.
  6. Vælg de produkter, du vil tagge. Du kan tagge op til 30 produkter.

YouTube Studio-appen til Android

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Tryk på Indhold.
  3. Ud for den video, du vil redigere, skal du trykke på Mere og så Rediger.
  4. Tryk på Taggede produkter for at åbne sektionen "Føj tags til dine produkter".
  5. Angiv navnet på det produkt, du vil tagge, i søgefeltet.
  6. Vælg de produkter, du vil tagge. Du kan tagge op til 30 produkter.

Sådan fjerner du et produkt:

YouTube-appen til Android
  1. Tryk på "Valgt" for at åbne panelet.
  2. Tryk på Slet ud for det produkt, du vil fjerne.

Sådan omarrangerer du to eller flere produkter:

YouTube-appen til Android
  1. Tryk på "Valgt" for at åbne panelet.
  2. Tryk på Op eller Ned ud for et produkt for at ændre rækkefølgen.

Føj tags til produkter i livestreams

Når du er en del af programmet, kan du begynde at tagge produkter i dine livestreams. Seerne kan se en liste over produkter, som du har tagget, ved at vælge Shopping Se, hvordan du tagger produkter i dine livestreams

Shopping-effektivitet og -indtægt

Brug udvidede rapporter i YouTube Analytics til at måle interaktionen med taggede produkter og finde ud af, hvor meget af din trafik der kommer fra produktsider.