Føj tags til produkter i dit indhold

Hvis du er kvalificeret, kan du tagge produkter, der vises i dit indhold. Når du tagger produkter i dit indhold, vises etiketten "Se produkter " i hjørnet af dit indhold. Seerne kan vælge etiketten for at se en liste over de produkter, du har tagget.

Denne funktion er kun synlig for seere i udvalgte lande eller regioner. Få flere oplysninger om, hvordan seere finder og køber produkter på YouTube.

Retningslinjer for tagging

Selvom du er kvalificeret til denne funktion, kan du kun tagge produkter i dit indhold, hvis:

• Produktet nemt kan identificeres og er fremhævet tydeligt i dit indhold.
  • Produktet er relevant i forhold til dit indhold.
  • Det er sandsynligt, at en seer gerne vil have flere oplysninger om eller købe et produkt efter at have set det i dit indhold.
  • Produkterne bruges efter hensigten. Det betyder, at din brug af produktet stemmer overens med producentens hensigt og promoverer sikker brug.

Overholdelse af retningslinjerne

Vi gennemgår produkttags og fjerner dem, der ikke følger disse retningslinjer. Vi vil gerne sikre, at dine seere finder frem til de produkter, der er med i dit indhold, så de får en mere relevant oplevelse. Hvis vi gentagne gange finder produkttags, der ikke overholder retningslinjerne, kan vi fjerne dem fra dit indhold, og din kanal kan miste adgangen til affiliateprogrammet.

Find og løs problemer med produkttags

Husk, at produkttags ikke vises på dit indhold, hvis:

Bemærk! Før du føjer produkter til indhold med betalte produktplaceringer, skal du sørge for at gennemgå alle de kontraktmæssige forpligtelser, du måtte have. Føj passende erklæringer til dit indhold, bl.a. YouTubes erklæring om betalt produktplacering og betalte anbefalinger.
Bemærk! Disse opdateringer er tilgængelige for youtubere i USA og udvides globalt i løbet af de næste par uger.

Få adgang til Shopping-lydbiblioteket til Shorts-videoer

Youtubere og officielle kunstnerkanaler, der har aktiveret YouTube Shopping, kan få adgang til Shopping-lydbiblioteket. Du kan finde lyde, som du kan bruge i Shorts-videoer med Shopping-funktioner, i Shopping-lydbiblioteket.

Sådan får du adgang til Shopping-lydbiblioteket til Shorts-videoer:

1. Log ind i YouTube-mobilappen.
  2. Tryk på Opret og så Opret en Shorts-video.
  3. Tryk på Tilføj lyd øverst på kamerasiden eller på Lyd nederst på siden med redigeringsværktøjet for at få adgang til lydbiblioteket.
  4. Klik på banneret Alle lyde øverst i lydbiblioteket for at få adgang til biblioteket med Shopping-lyde.
  5. Gennemse de tilgængelige lyde, og vælg dem, du vil bruge.
  6. Vælg "Føj tags til produkter" for at gøre det muligt at købe via din Shorts-video.
  7. Udgiv din Shorts-video.

Shopping-lydbiblioteket kan ikke bruges i videoer i langt format og livestreams, der viser Shopping-funktioner. Du kan bruge royaltyfri produktionsmusik og lydeffekter fra lydbiblioteket til at vise Shopping-funktioner i videoer i langt format eller livestreams.

Bemærk! Brug den nyeste version af YouTube-mobilappen for at få adgang til Shopping-lydbiblioteket, og sørg for at tilføje disse lyde via værktøjerne til oprettelse af Shorts-videoer. Hvis du ikke bruger YouTubes værktøjer til oprettelse af Shorts-videoer, modtager du muligvis et ophavsretskrav. Shopping-funktioner vises ikke på indhold med ophavsretskrav. Noget af musikken i Shopping-lydbiblioteket er ikke kvalificeret til at blive brugt til taggede produkter i alle lande. Seere af Shorts-videoer, der bruger denne musik, kan ikke se Shopping-funktionerne.

Tag, fjern og omarranger produkter, mens du uploader nyt indhold

Sådan tagger du produkter, mens du uploader nyt indhold:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Upload en video eller en Shorts-video.
  3. Når du kommer til siden "Videoelementer", skal du gå til Føj tags til produkter og klikke på Tilføj.
  4. Angiv navnet på det produkt, du vil tagge, i søgefeltet.
  5. Vælg produktet, og træk det til det indikerede område i værktøjet. Du kan tagge op til 30 produkter.

Føj tidsstempler til dine taggede produkter

Du kan hjælpe dine seere med at købe de produkter, der er tagget på det rette tidspunkt i dine videoer, ved at føje tidsstempler til dine taggede produkter:

1. Klik på TILFØJ TIDSSTEMPEL ud for dine taggede produkter i sektionen "Føj tags til produkter".
  2. Klik på Tilføj tidsstempel ud for det enkelte produkt, du vil tilføje et tidsstempel for.
  3. Angiv det tidspunkt i din video, hvor produktet vises.
    1. Du kan ikke tilføje et tidsstempel i de første 30 sekunder af din video, og der skal være mindst 30 sekunder mellem dine tidsstempler.
  4. Klik på Udfør and then Gem.

Bemærk!

• Du kan kun føje tidsstempler til dine taggede produkter på en computer.
  • Tidsstempler er kun tilgængelige for videoer i langt format, som er mindst 1 minut lange.

Sådan fjerner du et produkt:

1. Find et produkt, som du allerede har tagget.
  2. Hvis du vil fjerne produktet fra listen, skal du klikke på Slet ud for produktet.

Sådan omarrangerer du to eller flere produkter:

1. Find et produkt, som du allerede har tagget.
  2. Træk det til den ønskede position.
  3. Vælg Fortsæt for at gemme ændringen.

Tag, fjern eller omarranger produkter i eksisterende indhold

Sådan tagger du produkter i eksisterende indhold:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på en videos titel eller miniaturebillede.
  4. Klik på Produkter for at åbne sektionen "Føj tags til produkter".
  5. Angiv navnet på det produkt, du vil tagge, i søgefeltet.
  6. Vælg produktet, og træk det til det indikerede område i værktøjet. Du kan tagge op til 30 produkter.

Føj tidsstempler til dine taggede produkter

Du kan hjælpe dine seere med at købe de produkter, der er tagget på det rette tidspunkt i dine videoer, ved at føje tidsstempler til dine taggede produkter:

1. Klik på TILFØJ TIDSSTEMPEL ud for dine taggede produkter i sektionen "Føj tags til produkter".
  2. Klik på Tilføj tidsstempel ud for det enkelte produkt, du vil tilføje et tidsstempel for.
  3. Angiv det tidspunkt i din video, hvor produktet vises.
    1. Du kan ikke tilføje et tidsstempel i de første 30 sekunder af din video, og der skal være mindst 30 sekunder mellem dine tidsstempler.
  4. Klik på Udfør and then Gem.

Bemærk!

• Du kan kun føje tidsstempler til dine taggede produkter på en computer.
  • Tidsstempler er kun tilgængelige for videoer i langt format, som er mindst 1 minut lange.

Sådan fjerner du et produkt:

1. Find et produkt, som du allerede har tagget.
  2. Hvis du vil fjerne produktet fra listen, skal du klikke på Slet ud for produktet.

Sådan omarrangerer du to eller flere produkter:

1. Find et produkt, som du allerede har tagget.
  2. Træk det til den ønskede position.
  3. Vælg Fortsæt for at gemme ændringen.

Tag flere produkter på én gang

Spar tid ved at tagge foreslåede produkter i flere videoer med massetagging. Sådan bruger du funktionen til massetagging:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på fanen Shopping.
  3. Klik på Føj tags til produkter .
  4. Gennemgå videoerne med forslag til produkter, der kan tagges, som blev fundet i videobeskrivelsen.
  5. Sådan tagger du bestemte produkter:
    1. Klik på produktbilledet.
    2. Klik på TAG ud for de relevante produkter eller TAG ALLE for alle produkter.
  6. Sådan tagger du produkter for en eller flere videoer:
    1. Vælg de relevante videoer, eller vælg alle videoer.
    2. Klik på TAG.

Føj tags til produkter i livestreams

Når du er en del af programmet, kan du begynde at tagge produkter i dine livestreams. Seerne kan se en liste over produkter, som du har tagget, ved at vælge Shopping Se, hvordan du tagger produkter i dine livestreams

Shopping-effektivitet og -indtægt

Brug udvidede rapporter i YouTube Analytics til at måle interaktionen med taggede produkter og finde ud af, hvor meget af din trafik der kommer fra produktsider.