Etiquetar productes al teu contingut

Si compleixes els requisits, pots etiquetar els productes que es mostren al teu contingut. Quan ho facis, veuràs l'etiqueta "Mostra els productes " a l'extrem del contingut. Els espectadors poden seleccionar l'etiqueta per consultar una llista dels productes que has etiquetat.

Aquesta funció només està disponible per als espectadors de determinats països o regions. Obtén més informació sobre com els espectadors cerquen i compren productes a YouTube.

Directrius d'etiquetatge

Si compleixes els requisits per utilitzar aquesta funció, només pots etiquetar productes al teu contingut si:

• Els productes es poden identificar fàcilment i es mostren en un lloc ben visible del contingut.
  • Els productes estan relacionats de manera significativa amb el contingut.
  • Un espectador podria raonablement voler saber més sobre un producte o comprar-lo després d'haver-lo vist al teu contingut.
  • Els productes s'utilitzen segons el previst. Això significa que l'ús que fas del producte s'ajusta a la intenció del fabricant i promou l'ús segur.

Compliment de les directrius

Revisem les etiquetes de productes i és possible que suprimim les que no compleixin aquestes directrius. Volem assegurar-nos que els teus espectadors descobreixin els productes que es mostren al teu contingut per oferir una experiència rellevant. Si trobem casos repetits d'etiquetes de productes que no compleixen les directrius, és possible que les suprimim del teu contingut i que el teu canal perdi l'accés al programa d'afiliats.

Resolució de problemes relacionats amb les etiquetes de productes

Tingues en compte que les etiquetes de productes no es mostraran al teu contingut si:

Nota: abans d'afegir productes a contingut que té emplaçaments de productes de pagament, assegura't de revisar les obligacions contractuals que pots tenir. Afegeix les comunicacions pertinents al teu contingut, com ara les comunicacions de YouTube sobre emplaçaments de productes de pagament i recomanacions.
Nota: aquestes actualitzacions estan disponibles per als creadors dels EUA i s'ampliaran a escala mundial durant les pròximes setmanes.

Accés a la biblioteca de sons de Compres per a Shorts

Els creadors i els canals oficials d'artista que utilitzin Compres a YouTube podran accedir a la biblioteca de sons de Compres. Pots trobar sons per utilitzar a Shorts amb les funcions de Compres de la biblioteca de sons.

Per accedir a la biblioteca de sons de Compres per a Shorts:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube per a mòbils.
  2. Toca Crea  i després  Crea un curt.
  3. Per accedir a la Biblioteca d'àudio, toca Afegeix so a la part superior de la pàgina Càmera o So a la part inferior de la pàgina Editor.
  4. A la part superior de la Biblioteca d'àudio, fes clic al bàner Tots els sons per accedir a la biblioteca de sons de Compres.
  5. Navega pels sons disponibles i selecciona una opció.
  6. Selecciona "Etiqueta productes" perquè el teu curt es pugui comprar.
  7. Publica el teu vídeo de Shorts.

La biblioteca de sons de Compres no es pot utilitzar en vídeos llargs ni en transmissions en directe que mostrin les funcions de Compres. Pots utilitzar música i efectes de so de producció sense regalies de la Biblioteca d'àudio per mostrar les funcions de Compres en vídeos llargs o en transmissions en directe.

Nota: utilitza la versió més recent de l'aplicació YouTube per a mòbils per accedir a la biblioteca de sons de Compres i assegura't d'afegir aquests sons amb les eines de creació de curts de YouTube. Si no utilitzes aquestes eines, és possible que rebis una reclamació de drets d'autor. Les funcions de Compres no es mostraran al contingut amb reclamacions de drets d'autor. A la biblioteca de sons de Compres hi ha certa música que no és apta per a productes etiquetats en tots els països. Els espectadors dels curts que utilitzin aquesta música no podran veure les funcions de Compres.

Etiquetar, suprimir i reordenar productes en penjar contingut nou

Per etiquetar productes mentre penges contingut nou:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Penja un vídeo o un curt.
  3. Quan arribis a la pàgina "Elements del vídeo", ves a Etiqueta productes i fes clic a Afegeix.
  4. Introdueix al quadre de cerca el nom del producte que vols etiquetar.
  5. Selecciona el producte i arrossega'l a l'àrea indicada de l'eina. Pots etiquetar fins a 30 productes.

Afegir marques de temps als productes etiquetats

Per ajudar els espectadors a comprar els productes etiquetats als teus vídeos en el moment oportú, afegeix marques de temps als productes etiquetats:

1. A la secció "Etiqueta productes", fes clic a AFEGEIX MARQUES DE TEMPS al costat dels productes etiquetats.
  2. Fes clic a l'opció Afegeix una marca de temps al costat del producte concret per al qual vulguis afegir una marca de temps.
  3. Introdueix el moment del vídeo en què es mostra el producte.
    1. No pots afegir una marca de temps durant els primers 30 segons del vídeo, i entre cada marca hi ha d'haver almenys 30 segons.
  4. Fes clic a Fet and then Desa.

Notes:

• Les marques de temps només es poden afegir als productes que s'han etiquetat des d'un ordinador.
  • Les marques de temps només estan disponibles per a vídeos llargs d'almenys 1 minut.

Per suprimir un producte:

1. Cerca un producte que ja hagis etiquetat.
  2. Per suprimir-lo de la llista, fes clic a Suprimeix al costat del producte.

Per reordenar dos o més productes:

1. Cerca un producte que ja hagis etiquetat.
  2. Arrossega'l a la posició que vulguis.
  3. Selecciona Continua per desar els canvis.

Etiquetar, suprimir i reordenar productes en contingut existent

Per etiquetar productes en contingut existent:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic al títol o a la miniatura d'un vídeo.
  4. Fes clic a Productes per obrir la secció "Etiqueta productes".
  5. Introdueix al quadre de cerca el nom del producte que vols etiquetar.
  6. Selecciona el producte i arrossega'l a l'àrea indicada de l'eina. Pots etiquetar fins a 30 productes.

Afegir marques de temps als productes etiquetats

Per ajudar els espectadors a comprar els productes etiquetats als teus vídeos en el moment oportú, afegeix marques de temps als productes etiquetats:

1. A la secció "Etiqueta productes", fes clic a AFEGEIX MARQUES DE TEMPS al costat dels productes etiquetats.
  2. Fes clic a l'opció Afegeix una marca de temps al costat del producte concret per al qual vulguis afegir una marca de temps.
  3. Introdueix el moment del vídeo en què es mostra el producte.
    1. No pots afegir una marca de temps durant els primers 30 segons del vídeo, i entre cada marca hi ha d'haver almenys 30 segons.
  4. Fes clic a Fet and then Desa.

Notes:

• Les marques de temps només es poden afegir als productes que s'han etiquetat des d'un ordinador.
  • Les marques de temps només estan disponibles per a vídeos llargs d'almenys 1 minut.

Per suprimir un producte:

1. Cerca un producte que ja hagis etiquetat.
  2. Per suprimir-lo de la llista, fes clic a Suprimeix al costat del producte.

Per reordenar dos o més productes:

1. Cerca un producte que ja hagis etiquetat.
  2. Arrossega'l a la posició que vulguis.
  3. Selecciona Continua per desar els canvis.

Etiquetar productes de manera massiva

Estalvia temps etiquetant els productes suggerits en diversos vídeos amb l'etiquetatge massiu. Per utilitzar la funció d'etiquetatge massiu:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Fes clic a la pestanya Compres.
  3. Fes clic a Etiqueta productes .
  4. Revisa els vídeos amb suggeriments de productes per etiquetar que s'han trobat a la descripció del vídeo.
  5. Per etiquetar productes determinats:
    1. Fes clic a la imatge del producte.
    2. Fes clic a ETIQUETA al costat dels productes pertinents o a ETIQUETA'LS TOTS per etiquetar tots els productes.
  6. Per etiquetar productes d'un o diversos vídeos:
    1. Selecciona els vídeos pertinents o selecciona tots els vídeos.
    2. Fes clic a ETIQUETA.

Etiquetar productes a les transmissions en directe

Un cop formis part del programa, podràs començar a etiquetar productes a les transmissions en directe. Els espectadors poden revisar la llista dels productes que has etiquetat seleccionant l'opció Compres Obtén informació sobre com pots etiquetar productes a les transmissions en directe.

Rendiment i ingressos de Compres

Utilitza informes ampliats de YouTube Analytics per mesurar la implicació amb els productes etiquetats i saber quin volum de trànsit prové de les pàgines de producte.