De verbinding verifiëren

Controleer voordat u doorgaat of de verbinding correct is ingesteld. U doet dit door de verbindingsstructuur te controleren.

De verbindingsstructuur controleren

1. Klik in het Google Workspace Migrate-platform op Connections (Verbindingen). U moet mogelijk eerst op Menu klikken.
  2. Kies een optie:
    • Als u het volledige bereik van de verbinding wilt bekijken, plaatst u de muisaanwijzer op de verbinding en klikt u op More (Meer) and thenTree view (Structuurweergave).
    • Als u een deelweergave wilt bekijken, plaatst u de muisaanwijzer op de verbinding en klikt u op Scoped views (Deelweergaven) . Plaats dan de muisaanwijzer op de deelweergave en klik op More (Meer) and thenTree view (Structuurweergave).

Met een deelweergave heeft u beperkte toegang tot gegevens. Als u bepaalde verwachte gegevens niet ziet, kan dit komen door de configuratie van de deelweergave.

Volgende stap

Een scan maken en uitvoeren

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.