Een deelweergave maken

U gebruikt een deelweergave om de brongegevens voor een scan te definiëren. Deelweergaven van items werken ook als de brongegevens worden gewijzigd. Zo kan Google Workspace Migrate de deelweergave van een item herstellen als de naam van een e-mailmap wordt gewijzigd.

Tip: Als u veel gegevens wilt scannen, gebruikt u deelweergaven om het overzicht te behouden. Met deelweergaven kunt u de gegevens in behapbare brokken opdelen, zodat u ze in fases kunt scannen.

Voordat u begint

Bekijk Kopteksten voor deelweergave en toewijzing voor fileshares.

Stap 1: Een csv-bestand maken om meerdere items toe te voegen

U kunt meerdere items toevoegen aan een deelweergave met een bestand met door komma's gescheiden waarden (csv). Csv-bestanden voor een deelweergave moeten het volgende bevatten:

• Een koprij waarin u het objecttype opgeeft.
  • Rijen onder de kop met locaties voor de opgegeven typen.

Een deelweergave kan meerdere kolommen bevatten, elk met een kop met een typenaam. Als een kolom geen waarde bevat, wordt die kolom genegeerd voor de rij. Zorg dat de tekencodering van het csv-bestand is ingesteld op UTF-8.

Stap 2: Een deelweergave maken

1. Klik in het Google Workspace Migrate-platform op Connections (Verbindingen). U moet mogelijk eerst op Menu  klikken.
  2. Klik naast de verbinding op Scoped views (Deelweergaven) .
  3. Klik rechtsboven op Add (Toevoegen) .
  4. Vul een naam in voor de deelweergave.
  5. Klik op Upload CSV file (Csv-bestand uploaden) om een csv-bestand te uploaden of sleep een bestand naar het vak.
  6. Klik op Create (Maken).

Een deelweergave updaten en valideren

Alles uitvouwen  |  Alles samenvouwen

Een deelweergave updaten

Als u items toevoegt aan een deelweergave, valideert Google Workspace Migrate de bronlocaties.

1. Plaats de muisaanwijzer op de deelweergave en klik op Entries (Items) .
  2. Klik op Add (Toevoegen)  and thenAdd entries manually (Items handmatig toevoegen).
  3. Vink het vakje aan naast de doellocaties. Klik op de pijl-omlaag  om de selectie uit te vouwen.
  4. Klik nadat u alle locaties heeft geselecteerd op Next (Volgende)and thenAdd (Toevoegen).
Een deelweergave verwijderen
  1. Plaats de muisaanwijzer op de deelweergave en klik op Entries (Items) .
  2. Vink het vakje aan naast het item dat u wilt verwijderen en klik op Delete (Verwijderen) .
Controleren of de items in de deelweergave geldig zijn
  1. Plaats de muisaanwijzer op de deelweergave en klik op Entries (Items) .
  2. Vink het vakje aan naast het item dat u wilt valideren en klik op Validate (Valideren) .

Een groen vinkje geeft aan dat het item is gevalideerd.

Volgende stap

De verbinding verifiëren

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.