Ondersteunde functies voor fileshares

Bekijk de tabel hieronder voor informatie over welke functies worden ondersteund bij de migratie van fileshares naar Google Workspace Migrate.

Ondersteunde functie Bestemming in doelaccount en controlepunten
Mappen en bestanden Google Drive
Metadata Drive

Controlepunt: Het tijdstip waarop het bestand is gemaakt, waarop het is aangepast en de laatste gebruiker die het heeft aangepast, worden bewaard.

ACL's voor bestanden en mappen Deelrechten voor Drive

Controlepunt: Als u overgenomen rechten wilt bewaren, zet u de instelling Overgenomen rechten uitsluiten uit. Zie Over opties voor de instellingentemplate voor fileshares voor meer informatie.

Drives delen met externe gebruikers Deelrechten voor Drive

Controlepunt: Content die is gedeeld met gebruikers buiten uw organisatie

SID-ACL's Deelrechten voor Drive

Controlepunt: U moet de SID van elke gebruiker toewijzen met een identiteitstoewijzing. U moet ook de instelling Exclude SID named permissions (SID-rechten met naam uitsluiten) uitzetten. Zie Over opties voor de instellingentemplate voor fileshares voor meer informatie.

Volgende

Controlepunten voor fileshares