Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Vertrouwde infrastructuur

Miljoenen bedrijven, scholen en overheidsorganisaties vertrouwen op Google voor innovatieve technologieoplossingen zodat hun teams beter kunnen samenwerken. Nu ze steeds meer gebruikmaken van de cloud, moeten ze kunnen vertrouwen op de mogelijkheden, betrouwbaarheid en beveiliging van deze technologie. Google werkt er hard aan om dit vertrouwen te winnen en behouden, en we willen graag dat u zich bewust bent van onze toezeggingen in elk van deze gebieden. Als antwoord op sommige van de vele vragen die we krijgen over Google Cloud, hebben we deze veelgestelde vragen gemaakt.

Betrouwbaarheid
We stellen de prestaties, schaal en betrouwbaarheid van de technologie-infrastructuur van Google beschikbaar aan organisaties.
Privacy
We werken er buitengewoon hard aan om uw gegevens veilig te houden. Goede privacy vereist sterke beveiliging.
Beveiliging
We hebben er jaren over gedaan om een van de meest geavanceerde en veilige cloudinfrastructuren van de wereld te bouwen.
Naleving
We doorlopen regelmatig audits van derden voor onafhankelijke verificatie van onze beveiligings-, privacy- en nalevingsfuncties.
Transparantie
We informeren klanten over gegevensverzoeken van derden, en we willen graag dat u weet hoe deze verzoeken worden behandeld.