Konfigurera en Android-enhet med ett Microsoft® Office 365- eller Exchange ActiveSync-konto

Gmail har stöd för Microsoft® Office 365- och Exchange ActiveSync-konton och är förinstallerat på alla Android-enheter. Så här lägger du till ditt Microsoft® Office 365- eller Exchange ActiveSync-konto i Gmail:

1. Öppna appen Inställningar på enheten. Tryck på Lösenord och konton. Det kan heta Konton eller Användare och konton på enheten.
  2. Tryck på Lägg till konto längst ned.
  3. Tryck på Exchange.
  4. Ange din e-postadress och dina användaruppgifter för Microsoft® Office 365 eller Exchange ActiveSync.

När du har lagt till ditt konto i Gmail kan du bli ombedd att konfigurera ett lösenord via policyerna för postlådor på mobila enheter om IT-administratören kräver det.

Om organisationen använder en annan e-postklient läser du dokumentationen för e-postklienten och tar reda på om den har stöd för Microsoft® Office 365- och Exchange ActiveSync-konton och hur du konfigurerar kontot.