Een Android-apparaat instellen met een Microsoft® Office 365- of Exchange ActiveSync-account

Gmail ondersteunt Microsoft® Office 365- en Exchange ActiveSync-accounts en is vooraf geïnstalleerd op alle Android-apparaten. Zo voeg je je Microsoft® Office 365- of Exchange ActiveSync-account toe aan Gmail:

1. Open de app Instellingen op je apparaat. Tik op Wachtwoorden en accounts. Deze optie heet misschien Accounts of Gebruikers en accounts op je apparaat.
  2. Tik onderaan op Account toevoegen.
  3. Tik op Exchange.
  4. Voer je e-mailadres en inloggegevens voor Microsoft® Office 365 of Exchange ActiveSync in.

Nadat je je account hebt toegevoegd aan Gmail, wordt je misschien gevraagd een wachtwoord in te stellen via het mailboxbeleid voor mobiele apparaten als je IT-beheerder dit vereist.

Als je organisatie een andere e-mailclient gebruikt, neem je de documentatie van je e-mailclient door om te bepalen of deze Microsoft® Office 365- en Exchange ActiveSync-accounts ondersteunt en hoe je je account instelt.