Stap 2. Android-bronapparaten

Van betaalbare smartphones tot robuuste tablets: Android heeft apparaten voor elke zakelijke omgeving.

Mijn organisatie heeft al apparaten

Als uw organisatie al apparaten met Android 5.0 Lollipop of hoger heeft, of als u werknemers toestaat hun eigen apparaten te gebruiken voor hun werk, bekijkt u Android-apparaten instellen.

Mijn organisatie heeft apparaten nodig

Alle apparaten met Android 5.0 Lollipop en hoger zijn voorzien van ingebouwde zakelijke functies. Apparaten die aan hogere bedrijfsspecificaties voldoen, worden door Google aangeduid als Android Enterprise Recommended. De volledige lijst met Android Enterprise Recommended-apparaten is beschikbaar in Android-gids voor bedrijfsoplossingen.

Apparaten die geschikt zijn voor zero-touch enrollment

Zero-touch enrollment van Android is een implementatiemethode die is ontworpen om grootschalige implementaties van apparaten in bedrijfseigendom te stroomlijnen. Met deze methode kunt u apparaten vooraf online configureren, zodat ze met het juiste beheerbeleid worden geleverd en meteen automatisch worden ingesteld zodra u ze voor het eerst opstart.

Voor meer informatie over zero-touch en het instellen van zero-touch apparaten gaat u naar Zero-touch enrollment voor IT-beheerders. Apparaten die geschikt zijn voor zero-touch enrollment, zijn beschikbaar bij bepaalde zakelijke resellers en Google-partners.

Als u geen zero-touch enrollment nodig heeft, kunt u apparaten aanschaffen via elke gewenste bron.

Terug   Volgende: Stap 3. Android-apparaten instellen