Android Management Experience setup guide

Functies van Android voor bedrijven uitproberen

Wat is Android Management Experience?

Met Android Management Experience kunt u de zakelijke functies van Android uitproberen zonder dat u een zakelijke mobiliteitsbeheerprovider (Enterprise Mobility Management, EMM) nodig heeft. Zo kunt u Android in uw bedrijf uitproberen zonder dat u alle apparaten in uw organisatie hoeft in te schrijven bij een EMM.

Voor wie?

• Mensen die beslissingen nemen over het IT-beheer van de organisatie en die de zakelijke functies van Android willen uitproberen.
  • Ontwikkelaars die hun Android-apps moeten testen in een werkprofiel.

Wat zijn de vereisten?

• Een browser op een computer of Android-apparaat.
  • Een Google-account om het zakelijke account mee in te stellen. Dit account mag niet zijn gebruikt om een Managed Google Play-account te maken bij een EMM.
  • Versleutelde apparaten met Android 5.1 en later. Apparaten met Android 6.0 Marshmallow en later zijn automatisch versleuteld.