Öppna appar på enheter utan jobbprofiler

Om enheten inte har stöd för en jobbprofil öppnar du appar på olika sätt beroende på om du har ett hanterat Google-konto eller inte. Kontakta administratören om du inte är säker på vilken kontotyp du har.

Vilken typ av konto har du?

Jag har ett hanterat Google-konto

Du måste lägga till ditt hanterade Google-konto på enheten.

1. Öppna Play Butik Play Butik
  2. Tryck på menyn Meny följt av välj ditt hanterade Google-konto.
  3. Godkänn att använda jobbkontot med Google Play.
  4. Tryck på Jobbappar för att komma åt godkända appar. Du måste kanske scrolla nedåt för att visa länken Jobbappar.

Obs! Länken Jobbappar visas endast om administratören har godkänt appar åt dig.

Jag har inget hanterat Google-konto

Om du inte har ett hanterat Google-konto måste du ändå lägga till det hanterade konto du använder i jobbet. Alla appar du behöver i jobbet visas då med ditt hanterade konto.

1. Öppna Play Butik Play Butik.
  2. Installera Device Policy Controller-appen som företaget använder. Kontakta IT-administratören om du behöver hjälp.
  3. Öppna appen och följ anvisningarna för att lägga till det hanterade kontot på enheten.
  4. Öppna Play Butik Play Butik.
  5. Tryck på menyn Meny följt av välj det hanterade kontot.

Alla godkända appar ska visas med ditt hanterade konto.