Werkprofielmeldingen beheren

Alleen voor apparaten met Android 7.0 Nougat en hoger

Je kunt meldingen instellen waarmee je informatie krijgt over werkgerelateerde zaken, zoals nieuwe berichten en afspraken. Je bepaalt zelf hoe de meldingen verschijnen op je apparaat wanneer het is vergrendeld.

Opties voor meldingen op het vergrendelscherm

• Content van gevoelige werkmeldingen verbergen: Je krijgt werkmeldingen op het vergrendelscherm, maar content waarin privé-informatie kan staan, wordt automatisch verborgen.
  • Content van alle werkmeldingen tonen: Je ziet alle werkmeldingen en de bijbehorende gegevens op het vergrendelscherm.

In eerdere Android-versies heb je nog een optie:

• Helemaal geen werkmeldingen tonen: Je krijgt geen werkmeldingen op het vergrendelscherm. Je ziet de meldingen pas nadat je je apparaat hebt ontgrendeld.

Instellingen voor meldingen wijzigen

Sommige informatie is misschien niet van toepassing op alle apparaten.

1. Ga op je apparaat naar Instellingen en dan Meldingen en dan Gevoelige werkprofielmeldingen.
  2. Zet de optie aan of uit om te selecteren of gevoelige content van een werkprofiel al dan niet zichtbaar is als het apparaat is vergrendeld.