Werkprofielmeldingen beheren

Alleen voor apparaten met Android 7.0 Nougat en later

U kunt meldingen instellen waarmee u informatie ontvangt over werkgerelateerde zaken, zoals nieuwe berichten en afspraken. U bepaalt hoe de meldingen verschijnen op uw apparaat wanneer het is vergrendeld.

Opties voor meldingen op het vergrendelingsscherm

• Helemaal geen werkmeldingen weergeven: U ontvangt geen werkmeldingen op het vergrendelingsscherm. U ziet de meldingen pas nadat u uw apparaat heeft ontgrendeld.
  • Content van gevoelige werkmeldingen verbergen: U ontvangt werkmeldingen op het vergrendelingsscherm, maar informatie waarin gevoelige gegevens kunnen staan, wordt automatisch verborgen.
  • Content van alle werkmeldingen weergeven: U ziet alle werkmeldingen en de gegevens daarin op het vergrendelingsscherm.

Instellingen voor meldingen wijzigen

Sommige informatie is mogelijk niet van toepassing op alle apparaten.

1. Ga op uw apparaat naar Instellingen en dan Meldingen.
  2. Tik onder Werkmeldingen op Bij vergrendeld apparaat en kies een optie.