Aan de slag met Android Enterprise

Opmerking: Controleer voordat u begint of Android Enterprise beschikbaar is in uw regio.

Deze handleiding helpt u aan de slag met het gebruik van Android in uw organisatie.

Android for Work

Stap 1: Een beheeroplossing kiezen

U heeft een beheeroplossing nodig om Android-apparaten in uw organisatie in te stellen, te beveiligen en te beheren. Met een beheeroplossing kunt u het volgende doen:

• Een beeld krijgen van de apparaten in uw organisatie.
  • Beveiligingsbeleid afdwingen, zoals schermvergrendeling en opslagversleuteling.
  • Gegevens op afstand wissen als een apparaat is kwijtgeraakt of gestolen.
  • Apps distribueren en configureren.
  • Meer geavanceerd beleid afdwingen op basis van de behoeften van uw organisatie.

Stap 2: Android-apparaten organiseren

Van betaalbare smartphones tot robuuste tablets: er zijn Android-apparaten voor elke zakelijke omgeving.

Stap 3: Android-apparaten instellen

Dankzij Android kunt u met uw beheeroplossing eenvoudig zowel apparaten in bedrijfseigendom als persoonlijke apparaten beheren.