Jag har ett konfliktkonto

Du har använt organisationens domän (@mittföretag.com) för att skapa ett personligt Google-konto. Och nu vill organisationen använda domänen för ett hanterat Google-konto. Detta skapar konfliktkonton eftersom du har samma adress för ditt personliga Google-konto som för organisationens nya hanterade Google-konto.

Åtgärda ett konfliktkonto

Nästa gång du loggar in på ditt personliga Google-konto (det ursprungliga kontot, inte det som organisationen har skapat åt dig) blir du blir ombedd att åtgärda konflikten med kontot. Medan du löser konflikten förblir din data säker och tillgänglig.

Ta reda på mer om de olika typerna av Google-konton.