Ik kan mijn domein niet laten verifiëren

Als klanten beheerde Google-domeinen gebruiken, kunnen ze meer Google-producten en -services aanzetten als ze het domein van de organisatie laten verifiëren. Domeinverificatie is een eenmalige beveiligingscontrole, die ervoor zorgt dat anderen geen services kunnen gebruiken of e-mails kunnen sturen waarvan het lijkt alsof deze van je bedrijf komen.

Waarom kan ik mijn domein niet laten verifiëren?
Je organisatie heeft misschien al een beheerd Google-domein gemaakt om een ander Google-product te gebruiken (zoals Workspace) en heeft domeinverificatie uitgevoerd. Misschien blijft je organisatie deze producten actief gebruiken of gebruikt je organisatie deze niet meer (bijvoorbeeld na een kosteloze proefperiode).
Hoe los ik dit probleem op?
  • Als je organisatie al een beheerd Google-domein gebruikt en domeinverificatie heeft uitgevoerd, hoef je waarschijnlijk alleen Android Enterprise in te stellen voor je organisatie. Log in bij de Google Beheerdersconsole als hoofdbeheerder met een account dat eindigt op @mijnbedrijf.com en stel Android in.
  • Als je geen toegang hebt tot de Google Beheerdersconsole als hoofdbeheerder, vraag je je IT-beheerder om dit voor je aan te zetten.
  • Als je geen contact kunt opnemen met je IT-beheerder of niet zeker weet wie het bestaande beheerde Google-domein heeft ingesteld, neem je contact op met Google Support om te bevestigen dat je de eigenaar bent van het domein. Het supportteam stuurt een e-mail naar de primaire en secundaire e-mailadressen van het domein om ze te laten weten dat een nieuwe beheerder eigendom claimt. De eigenaar van deze e-mailadressen heeft 72 uur de tijd om dit te weerleggen of hun gegevens te verplaatsen. Als ons ondersteuningsteam binnen 72 uur geen reactie ontvangt, verwijderen ze het domein uit het account. Hierna kun je de domeinverificatie afronden.

Lees Uw domeineigendom bevestigen om meer functies toe te voegen voor meer informatie.