Kom igång med Android Enterprise

Obs! Innan du börjar kontrollerar du att Android Enterprise är tillgängligt i din region.

Med hjälp av den här guiden kommer du igång med Android i din organisation.

Android for Work

Steg 1: Välj en hanteringslösning

Du behöver en hanteringslösning för att konfigurera, skydda och hantera Android-enheter i organisationen. Det här kan du göra med en hanteringslösning:

• Hålla koll på ditt inventarium av enheter.
  • Tillämpa säkerhetspolicyer, till exempel skärmlås, och kryptering av lagringsutrymmen.
  • Fjärrensa data om en enhet försvinner eller blir stulen.
  • Distribuera och konfigurera appar.
  • Tillämpa mer avancerade policyer som uppfyller organisationens behov.

Steg 2: Skaffa Android-enheter

Det finns en Android-enhet för alla företagsmiljöer, från prisvärda smartphones till slitstarka surfplattor.

Steg 3: Konfigurera Android-enheter

Med Android kan du enkelt konfigurera Android-enheter via din hanteringslösning, oavsett om de ägs av företaget eller medarbetarna.