Använda Android med en tredjepartsleverantör av EMM

Vissa vanliga identitets- och produktivitetsleverantörer erbjuder inbyggda hanteringsfunktioner för Android som en del av sin lösning. Du kan till exempel hantera Android i organisationen med något av följande:

Konfigurera med en tredjepartsleverantör av enterprise mobility management (EMM)

Om organisationen inte har en identitetsleverantör eller inte kräver att enheter konfigureras med konton som har skapats av en identitetsleverantör kan du välja valfri tredjepartsleverantör av EMM som hanteringslösning.

I Enterprise Solutions Directory kan du hitta den tredjepartsleverantör av EMM som passar din organisation. Leverantörer under Rekommenderas för Android Enterprise uppfyller en mängd avancerade företagskrav. Den EMM-leverantör som du väljer ska tillhandahålla organisationen nödvändiga konfigurationsanvisningar.

Nästa: Steg 2. Källenheter