EMM-beleid afdwingen op Android-apparaten

Als u deze instelling inschakelt, moeten uw Android-gebruikers een EMM-applicatie installeren en configureren voordat ze hun beheerde Google-account kunnen gaan gebruiken. Als deze instelling niet wordt ingeschakeld, kunnen Android-gebruikers een beheerd Google-account toevoegen buiten het Work-profiel op hun Android-apparaat. Hierdoor wordt het EMM-apparaatbeleid voor uw domein niet afgedwongen. Informeer uw gebruikers over de wijziging in hun apparaatbeleid voordat u deze instelling inschakelt.

Als u G Suite gebruikt als uw EMM-provider (als u de enterprise-mobiliteitsbeheerfuncties gebruikt in de beheerdersconsole) bekijkt u Device Policy voor Android in het G Suite-helpcentrum. Als u een EMM-provider van derden gebruikt, neemt u contact met hem op voor informatie over zijn apparaatbeheer-app.