Ik heb geen toegang tot de zero-touch portal voor klanten

Als je organisatie zero-touch enrollment wil gebruiken, heb je toegang nodig tot de zero-touch portal voor klanten. Heb je geen toegang tot de zero-touch portal voor klanten, dan heb je misschien een van de volgende foutmeldingen gekregen. Klik hieronder op een relevante foutmelding en probeer een van de oplossingen.

Welke foutmelding heb je gekregen?

Uw account is opgeschort door het supportteam vanwege een schending van de servicevoorwaarden.

'Uw account is opgeschort door het supportteam vanwege een schending van de servicevoorwaarden. Log in op uw account en klik op de supportlink om het supportteam te vragen waarom dit is gedaan. Uw gebruikers kunnen pas weer Google Workspace-services gebruiken nadat u dit heeft gedaan.'

Als je dit bericht krijgt wanneer je de zero-touch portal voor je organisatie wilt gebruiken en je organisatie Google Workspace gebruikt, voorkomt je IT-beheerder misschien dat je toegang hebt tot de service. Werk samen met je Workspace-beheerder om toegang te krijgen tot Partner Dash.