Contact opnemen met uw EMM voor support

Als u hulp nodig heeft om een probleem met uw Android-implementatie op te lossen, neemt u contact op met uw EMM-provider (zakelijk mobiliteitsbeheer) of Android Enterprise-partner. Uw EMM-provider kan problemen escaleren naar Google als dat nodig is.

Uw EMM helpen een probleem op te lossen

Als u contact opneemt met uw EMM- of Android Enterprise-partner, raden we u aan een rapport aan te leveren met de volgende informatie om uw probleem op te lossen:

• Gedetailleerde stapsgewijze instructies om het probleem te reproduceren
  • Waargenomen gedrag
  • Verwacht gedrag
  • Hoe vaak het probleem optreedt
  • Apparaatfabrikant en model van de getroffen apparaten

We raden u ook aan een bugrapport van een getroffen apparaat op te nemen (indien van toepassing):

1. Reproduceer het probleem op een apparaat.
  2. Noteer de datum en tijd van het waargenomen gedrag.
  3. Maak een bugrapport op het apparaat.
Als het probleem dat u ondervindt, is gerelateerd aan het installeren of updaten van apps, maakt u een uitgebreider bugrapport met uitgebreide logboekregistratie.