To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sett internett på pause manuelt eller på faste tidspunkter

Med wifi-pauser kan du sette internett på pause i Google Home-appen – for enhetsgrupper eller spesifikke enheter. Du kan også angi en tidsplan i forkant av vanlige rutiner, slik at for eksempel sengetid eller leksetid blir fri for distraksjoner.

Merk: Familie-wifi-funksjoner kan ikke brukes med enheter som bruker en privat adresse eller en tilfeldig valgt MAC-adresse. Hvis du bruker denne innstillingen på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller andre enheter, kan ikke enheten identifiseres. Hvis du har problemer med å bruke familie-wifi, kan du endre eller slå av innstillingen for tilfeldig valgt MAC på enheten.

Sett internett på pause og slå av pausen på enheter

Slå pauser av og på for grupper

Før du begynner, må du opprette en Familie-wifi-gruppe.

I Google Home-appen

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  og så Familie-wifi.
  3. Trykk på Sett på pause eller Opphev pausen under gruppenavnet. Det kan hende du må sveipe til venstre for å finne flere grupper.

Med Google-assistenten

Du kan slå pauser for grupper av og på med stemmen. Si «Hey, Google» og deretter:
  • «Sett wifi på pause for [navnet på Familie-wifi-gruppen].»
  • «Gjenoppta wifi for [navnet på Familie-wifi-gruppen].»

Dette er tilgjengelig for Google Nest Wifi-systemer i Home-appen. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer Voice Match og kontrollerer enhetene dine med stemmen.

Sett internett på pause og slå av pausen for en bestemt enhet

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  etterfulgt av Enheter.
  3. Trykk på enheten du vil sette på pause etterfulgt av Sett enhet på pause etterfulgt av pausens varighet etterfulgt av Lagre. For å fortsette, trykk på Enhet som er satt på pause.

Planlagte pauser

Opprett planlagte pauser

Du kan sette internett på pause automatisk på faste tidspunkter, for eksempel når det er leggetid for barna eller middagstid for familien. Lag en tidsplan, og velg gruppene du vil bruke den for. Enhetene du velger, mister internettilgangen og får den tilbake i henhold til tidsplanen.

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  etterfulgt av Familie-wifi etterfulgt av Legg til  etterfulgt av Tidsplan .
  3. Gi tidsplanen et navn.
  4. Velg en gruppe etterfulgt av trykk på Neste.
  5. Velg start- og sluttid og hvilke dager den planlagte pausen skal aktiveres på.
  6. Trykk på Ferdig.

Endre planlagte pauser

Du kan endre navnet, de planlagte tidspunktene og gruppene som er tilknyttet tidsplanen.

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  etterfulgt av Familie-wifi etterfulgt av tidsplanen din.
  3. Endre tidsplanen, og trykk på Ferdig.

Se kommende tidsplaner

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Wi-Fi  etterfulgt av Familie-Wi-Fi.

Utsett aktive eller kommende tidsplaner

Ting går ikke alltid som planlagt, så av og til vil du kanskje utsette kommende pauser som er planlagt.

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Wi-Fi  etterfulgt av Familie-Wi-Fi.
  3. Ved siden av tidsplanen du vil utsette, trykker du på Mer 더보기 etterfulgt av Utsett 30 min.

Hopp over en kommende tidsplan

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Wi-Fi  etterfulgt av Familie-Wi-Fi.
  3. Ved siden av tidsplanen du vil utsette, trykker du på 더보기 etterfulgt av Hopp over.

Avslutt aktive tidsplaner tidlig

Du kan avslutte aktive tidsplaner før den planlagte sluttiden. Når du har avsluttet en aktiv tidsplan, slås wifi på igjen for enhetene i gruppen. Tidsplanen aktiveres igjen på det neste planlagte tidspunktet.

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Wi-Fi  etterfulgt av Familie-Wi-Fi.
  3. Ved siden av tidsplanen du vil utsette, trykker du på Mer 더보기 etterfulgt av Avslutt tidsplan.

Gjenopprett tilkoblingen for enheter som står på pause

Hvis du ved et uhell setter enheten du bruker med Google Home-appen, på pause, er det mulig å gjenopprette tilkoblingen på følgende måter:

• Hvis enheten har et dataabonnement, kan du slå av wifi-funksjonen og bruke Google Home-appen med mobildata. Bare åpne appen på nytt, og slå av pausen for enheten.
  • Hvis du har tilgang til en annen enhet som har Google Home-appen installert, kan du bruke den til å slå av pausen for enheten.
  • Del en wifi-tilkobling fra en telefon eller wifi-sone i hjemmet ditt, og koble enheten din til den. Deretter åpner du appen igjen for å gjenoppta enheten din.
  • Finn et annet sted med tilgjengelig wifi for å koble til og gjenoppta enheten.