To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tekniske spesifikasjoner for Nest Wifi Pro, Nest Wifi og Google Wifi

Nedenfor finner du de tekniske spesifikasjonene for Nest Wifi Pro-ruteren, Nest Wifi-ruteren, Nest Wifi-punktet og Google Wifi-punktene. Finn ut mer om forskjellene mellom Nest Wifi- og Google Wifi-produktene.

Nest Wifi Pro-ruter

Modellnummer: G6ZUC

SoC (system på integrert krets) / strømstyring

• Qualcomm SoC IPQ5018
  • 1,0 GHz tokjernet A35

Tilkobling

Minne

• 1 GB DDR3L
  • Lagringsplass på 4 GB eMMC

Strøm

• Ekstern adapter: A05 (10 V / 2,25 A)

Porter

• To Ethernet-porter støtter 1 Gbps per ruter (med ledning)

Ytelse

• Kan håndtere opptil 100 tilkoblede enheter per ruter*
  • Flere 4K-videostrømmer samtidig

Sikkerhet

• WPA3-kryptering
  • Automatiske sikkerhetsoppdateringer
  • Klarert plattformmodul

Design

• Størrelse: 117 mm x 130 mm
  • Vekt: 450 g
  • Materiale: Høyglansplast
  • PCR: Cirka 60 % resirkulerte materialer basert på produktets vekt.

Kompatibilitet

• Nest Wifi Pro (wifi 6E) kan ikke brukes sammen med Nest Wifi-rutere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (wifi 5) i maskenettverk.
  • Wifi støtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax

* Dette er basert på at du bare bruker tilkoblede enheter med en maksimal datahastighet på 1 Mbps. Krever tilstrekkelig rask bredbåndstilkobling, og tilkoblede enheter må være innenfor wifi-dekningsområdet som er beskrevet her: g.co/nestwifi/coverage. Styrken og hastigheten på signalet avhenger også av internettleverandøren din.

Nest Wifi-ruter og -punkt Tekniske spesifikasjoner for Nest Wifi

Nest Wifi-ruter Nest Wifi-ruter

Modellnummer: H2D

Trådløs tilkobling

• AC2200 4x4 MU-MIMO wifi
  • Utvidbart 802.11s wifi-maskenett
  • Samtidig tobånds wifi (2,4 GHz / 5 GHz) som støtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Stråleforming for sending
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • Automatisk klientroaming via 802.11k/v
  • Thread-grenseruter 802.15.4
  • Kommer snartMatter-kompatibel

Porter

• 2 Gigabit Ethernet-porter (WAN og LAN)
  • Rund strømkontakt

Farge og materiale

• Farge: Snow
  • Materiale: Eksternt kabinett laget av 45 % resirkulert plast

Ytelse

• Kan håndtere opptil 100 tilkoblede enheter*
  • Flere 4K-videostrømmer samtidig

Sikkerhet

• WPA3-kryptering
  • Automatiske sikkerhetsoppdateringer
  • Klarert plattformmodul

Minne

• 1 GB RAM
  • 4 GB Flash-minne

Prosessor

• Firekjernet 64-bits ARM-prosessor på 1,4 GHz
  • Maskinvarebasert maskinlæringsmotor med høy ytelse

Strøm

• 15 W strømadapter

Dimensjoner og vekt

• Diameter: 110 mm
  • Høyde: 90,4 mm
  • Vekt: 380 g

Kompatibilitet

• Kompatibel med forrige generasjons Google Wifi-enheter. Ikke kompatibel med neste generasjons Nest Wifi Pro.

*Dette er basert på kun å bruke tilkoblede enheter med en maksimal datahastighet på 1 Mbps. Krever tilstrekkelig rask bredbåndstilkobling, og tilkoblede enheter må være innenfor wifi-dekningsområdet som er beskrevet på g.co/nestwifi/coverage. Styrken og hastigheten på signalet avhenger også av internettleverandøren din.

Nest Wifi point Nest Wifi-punkt

Trådløs tilkobling

• AC1200 2x2 MU-MIMO wifi
  • Utvidbart 802.11s wifi-maskenett
  • Samtidig tobånds wifi (2,4 GHz / 5 GHz) som støtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Stråleforming for sending
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • Automatisk klientroaming via 802.11k/v
  • Thread-grenseruter 802.15.4
  • Kommer snartMatter-kompatibel

Porter

• Rund strømkontakt

Høyttaler og mikrofoner

• 360-graders lyd med 40 mm høyttalerelement
  • Bluetooth 5.0
  • 3 fjernfeltsmikrofoner for Google-assistenten

Sensorer

• Kapasitive berøringskontroller

Farge og materiale

• Farger: Snøhvitt, Pastellblå (bare USA) og Sand (bare USA)
  • Materiale: Eksternt kabinett laget av 40 % resirkulert plast

Ytelse

• Kan håndtere opptil 100 tilkoblede enheter*
  • Flere 4K-videostrømmer samtidig
  • Sikkerhet

• WPA3-kryptering
  • Automatiske sikkerhetsoppdateringer

Minne

• 768 MB RAM
  • 512 MB Flash

Prosessor

• Firekjernet 64-bits ARM-prosessor på 1,4 GHz
  • Maskinvarebasert maskinlæringsmotor med høy ytelse

Strøm

• 15 W strømadapter

Dimensjoner og vekt

• Diameter: 102,2 mm
  • Høyde: 87,2 mm
  • Vekt: 350 g

Kompatibilitet

• Krever en Nest Wifi-ruter eller en tidligere generasjons Google Wifi-enhet for å kunne utvide wifi-nettverket ditt. Ikke kompatibel med neste generasjons Nest Wifi Pro.

*Dette er basert på kun å bruke tilkoblede enheter med en maksimal datahastighet på 1 Mbps. Krever tilstrekkelig rask bredbåndstilkobling, og tilkoblede enheter må være innenfor wifi-dekningsområdet som er beskrevet på g.co/nestwifi/coverage. Styrken og hastigheten på signalet avhenger også av internettleverandøren din.

Google Wifi point Google Wifi-punkt

Dekning i hele huset

• Opptil 140 kvadratmeter per punkt**
  • Utvidbart 802.11s wifi-maskenett
  • Et skalerbart og fleksibelt system: Du kan legge til punkt på en måte som passer for hus i alle størrelser**
  • Har støtte for både sammenkjedings- og stjernekonfigurasjoner

Automatisk Wi-Fi-optimalisering

• Automatisk klientroaming via 802.11.k/v
  • Proaktiv båndstyring – sender enhetene til kanalene med den beste ytelsen
  • Selvkorrigerende nettverk
  • Stråleforming for sending

Bluetooth®

• Bluetooth Low Energy (BLE)

Ytelse

• Hvert punkt kan håndtere opptil 100 tilkoblede enheter***
  • Flere 4K-videodatastrømmer samtidig***

Sikkerhet

• WPA3-kryptering
  • Automatiske sikkerhetsoppdateringer
  • Klarert plattformmodul

Wifi-standard

• AC1200 MU-MIMO wifi
  • Samtidig tobånds wifi (2,4 GHz eller 5 GHz) som støtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac

Prosessor

• Firekjernet ARM

Minne

• 512 MB RAM
  • 4 GB eMMC-flash

Porter og kontakter

• To Gigabit Ethernet-porter

Strøm

• 15 W strømadapter

Dimensjoner og vekt

• Diameter: 106,12 mm
  • Høyde: 68,75 mm
  • Vekt: 340 g

Bærekraftige materialer

• Regnet i vekt er 49 % av plastdelene i enheten laget av resirkulerte materialer

Kompatibilitet

• Kompatibel med Nest Wifi-ruteren og Nest Wifi-punktet. Ikke kompatibel med neste generasjons Nest Wifi Pro.

** Boligens størrelse, byggematerialer og planløsning kan ha innvirkning på rekkevidden til wifi-signalet. For større boliger samt boliger med tykke vegger eller smal planløsning kan det være nødvendig å bruke flere Wifi-punkter for å få dekning overalt. Styrken og hastigheten på signalet avhenger av internettleverandøren.

***Dette er basert på bare å bruke tilkoblede enheter med en datahastighet på 1 Mbps hver. Krever tilstrekkelig rask bredbåndstilkobling, og tilkoblede enheter må være innenfor wifi-dekningsområdene som er beskrevet på g.co/googlewifi/coverage. Styrken og hastigheten på signalet avhenger også av internettleverandøren din.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.