To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Wifi Pron, Nest Wifin ja Google Wifin tekniset tiedot

Alla on Nest Wifi Pro ‑reitittimen, Nest Wifi ‑reitittimen, Nest Wifi ‑pisteen ja Google Wifi ‑pisteiden tekniset tiedot. Lue lisää Nest Wifi- ja Google Wifi ‑tuotteiden eroista.

Nest Wifi Pro ‑reititin

Mallinumero: G6ZUC

Järjestelmäpiiri/virranhallinta

• Qualcomm IPQ5018 ‑järjestelmäpiiri
  • 1,0 GHz, kaksiytiminen A35

Yhteydet

Muisti

• DDR3L, 1 Gt
  • 4 Gt eMMC-tallennustilaa

Virta

• Ulkoinen virtalähde: A05 (10 V/2,25 A)

Portit

• Kaksi Ethernet-porttia, jotka tukevat 1 Gb/s:n langallisia nopeuksia reititintä kohden

Suorituskyky

• Yksi reititin tukee enintään sataa yhdistettyä laitetta*
  • Useita samanaikaisia 4K-videostriimejä

Suojaus

• WPA3-salaus
  • Automaattiset tietoturvapäivitykset
  • Trusted Platform ‑moduuli

Muotoilu

• Mitat: 117 mm x 130 mm
  • Paino: 450 g
  • Materiaali: kiiltävä muovi
  • Kierrätysmateriaalit: noin 60 % tuotteen painosta kierrätysmateriaaleja

Yhteensopivuus

• Nest Wifi Prota (Wi-Fi 6E) ei voi yhdistää samaan mesh-verkkoon Nest Wifi ‐reitittimien tai ‐pisteiden tai Google Wifi ‐pisteiden (Wi-Fi 5) kanssa.
  • Wi-Fi tukee IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax ‑standardia

* Tämä perustuu vain yhdistettyjen laitteiden käyttöön tiedonsiirron enimmäisnopeudella 1 Mbit/s. Edellyttää riittävää laajakaistayhteyttä, ja yhdistettyjen laitteiden on sijaittava Wi-Fin peittoalueella, kuten on kuvattu osoitteessa g.co/nestwifi/coverage. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat myös internetpalveluntarjoajastasi.

Nest Wifi ‑reititin ja -piste Nest Wifin tekniset tiedot

Nest Wifi ‑reititin Nest Wifi ‑reititin

Mallinumero: H2D

Langaton tekniikka

• AC2200 4x4 MU-MIMO Wi-Fi
  • Laajennettava langaton 802.11s-mesh
  • Samanaikainen kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2,4 tai 5 GHz), joka tukee IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑standardia
  • Beamforming-siirtotekniikka
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • Automaattinen 802.11k/v-asiakasroaming
  • Thread-reunareititin 802.15.4
  • Tulossa pian: Matter-yhteensopiva

Portit

• 2 Gigabit Ethernet ‑porttia (WAN ja LAN)
  • Pyöreä virtaliitäntä

Väri ja materiaali

• Väri: Snow
  • Materiaali: kotelon materiaalista 45 % kierrätysmuovia

Suorituskyky

• Tukee jopa 100 yhdistettyä laitetta*
  • Useita samanaikaisia 4K-videostriimejä

Suojaus

• WPA3-salaus
  • Automaattiset tietoturvapäivitykset
  • Trusted Platform ‑moduuli

Muisti

• 1 Gt RAM-muistia
  • 4 Gt flash-muistia

Suoritin

• Neljän ytimen 64-bittinen ARM-suoritin (1,4 GHz)
  • Tehokas ML-laitteistojärjestelmä

Virta

• 15 W:n virtalähde

Mitat ja paino

• Läpimitta: 110 mm
  • Korkeus: 90,4 mm
  • Paino: 380 g

Yhteensopivuus

• Yhteensopiva edellisen sukupolven Google Wifi ‑laitteiden kanssa. Ei yhteensopiva seuraavan sukupolven Nest Wifi Pron kanssa.

* Tämä perustuu vain yhdistettyjen laitteiden käyttöön tiedonsiirron enimmäisnopeudella 1 Mbit/s. Edellyttää riittävää laajakaistayhteyttä, ja yhdistettyjen laitteiden on sijaittava Wi-Fin peittoalueella, kuten on kuvattu osoitteessa g.co/nestwifi/coverage. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat myös internetpalveluntarjoajastasi.

Nest Wifi point Nest Wifi ‑piste

Langaton tekniikka

• AC1200 2x2 MU-MIMO Wi-Fi
  • Laajennettava langaton 802.11s-mesh
  • Samanaikainen kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2,4 tai 5 GHz), joka tukee IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑standardia
  • Beamforming-siirtotekniikka
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • Automaattinen 802.11k/v-asiakasroaming
  • Thread-reunareititin 802.15.4
  • Tulossa pian: Matter-yhteensopiva

Portit

• Pyöreä virtaliitäntä

Kaiutin ja mikrofonit

• 360 asteen ääni ja 40 mm:n ajuri
  • Bluetooth 5.0
  • 3 kaukomikrofonia Google Assistantia varten

Anturit

• Kapasitiivinen kosketusohjaus

Väri ja materiaali

• Värit: Snow, Mist (vain Yhdysvallat) ja Sand (vain Yhdysvallat)
  • Materiaali: kotelon materiaalista 40 % kierrätysmuovia

Suorituskyky

• Tukee jopa 100 yhdistettyä laitetta*
  • Useita samanaikaisia 4K-videostriimejä
  • Suojaus

• WPA3-salaus
  • Automaattiset tietoturvapäivitykset

Muisti

• 768 Mt RAM-muistia
  • 512 Mt flash-muistia

Suoritin

• Neljän ytimen 64-bittinen ARM-suoritin (1,4 GHz)
  • Tehokas ML-laitteistojärjestelmä

Virta

• 15 W:n virtalähde

Mitat ja paino

• Läpimitta: 102,2 mm
  • Korkeus: 87,2 mm
  • Paino: 350 g

Yhteensopivuus

• Wi-Fi-verkon laajentaminen edellyttää Nest Wifi ‑reititintä tai edellisen sukupolven Google Wifi ‑laitetta. Ei yhteensopiva seuraavan sukupolven Nest Wifi Pron kanssa.

* Tämä perustuu vain yhdistettyjen laitteiden käyttöön tiedonsiirron enimmäisnopeudella 1 Mbit/s. Edellyttää riittävää laajakaistayhteyttä, ja yhdistettyjen laitteiden on sijaittava Wi-Fin peittoalueella, kuten on kuvattu osoitteessa g.co/nestwifi/coverage. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat myös internetpalveluntarjoajastasi.

Google Wifi point Google Wifi ‑piste

Koko kodin kattava verkko

• Jopa 139 neliömetriä pistettä kohden**
  • Laajennettava langaton 802.11s-mesh
  • Skaalautuva ja joustava järjestelmä – voit lisätä pisteitä kaikenkokoisia koteja varten**
  • Tukee tähti- ja ketjutustyyppisiä kokoonpanoja

Automaattinen langattoman verkon optimointi

• Automaattinen 802.11.k/v-asiakasroaming
  • Ennakoiva kaistan valinta – ohjaa laitteet kanaviin, jotka toimivat parhaiten
  • Itsekorjaava verkko
  • Beamforming-siirtotekniikka

Bluetooth®

• Bluetooth Low Energy (BLE)

Suorituskyky

• Jokainen piste tukee jopa 100 yhdistettyä laitetta***
  • Useita samanlaisia 4K-videostriimejä***

Suojaus

• WPA3-salaus
  • Automaattiset tietoturvapäivitykset
  • Trusted Platform ‑moduuli

Langattoman verkon standardi

• AC1200 MU-MIMO Wi-Fi
  • Samanaikainen kaksitaajuinen (2,4 GHz tai 5 GHz) Wi-Fi ja IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑tuki

Suoritin

• ARM-neliydinsuoritin

Muisti

• 512 Mt RAM-muistia
  • 4 Gt eMMC flash ‑muistia

Portit ja liitännät

• Kaksi Gigabit Ethernet ‑porttia

Virta

• 15 W:n virtalähde

Mitat ja paino

• Halkaisija: 106,12 mm
  • Korkeus: 68,75 mm
  • Paino: 340 g

Ympäristöystävälliset materiaalit

• 49 % laitteen muoviosien painosta on valmistettu kierrätysmateriaaleista

Yhteensopivuus

• Yhteensopiva Nest Wifi ‑reitittimen ja Nest Wifi ‑pisteen kanssa. Ei yhteensopiva seuraavan sukupolven Nest Wifi Pron kanssa.

** Kodin pinta-ala, pintamateriaalit ja pohjaratkaisu voivat vaikuttaa Wi-Fi-signaalin kulkuun. Jos koti on suuri, sen seinät ovat paksut tai pohjaratkaisu on pitkä ja kapea, saatat tarvita ylimääräisiä Wifi-pisteitä koko kodin kattamiseen. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat internetpalveluntarjoajastasi.

***Tämä perustuu vain yhdistettyjen laitteiden käyttöön tiedonsiirtonopeudella 1 Mbit/s Edellyttää riittävää laajakaistayhteyttä, ja yhdistettyjen laitteiden on sijaittava Wi-Fin peittoalueella, joka on kuvattu osoitteessa g.co/googlewifi/coverage. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat myös internetpalveluntarjoajastasi.

Tekstimuotoinen Bluetooth®-tuotemerkki ja ‑logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.