To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tekniske specifikationer for Nest Wifi Pro, Nest Wifi og Google Wifi

Nedenfor er de tekniske specifikationer for Nest Wifi Pro-routeren, Nest Wifi-routeren, Nest Wifi-punktet og Google Wifi-punkterne. Få flere oplysninger om forskellene mellem Nest Wifi- og Google Wifi-produkter.

Nest Wifi Pro-router

Modelnummer: G6ZUC

Chipsystem/strømstyring

• Chipsystemet Qualcomm IPQ5018
  • 1,0 GHz Dual Core A35

Forbindelse

Hukommelse

• 1 GB DDR3L
  • 4 GB eMMC-lager

Strøm

• Ekstern adapter: A05 (10 V/2,25 A)

Porte

• 2 Ethernet-porte understøtter hastigheder på 1 Gbit/sek. med ledning pr. router

Ydeevne

• Kan håndtere op til 100 forbundne enheder pr. router*
  • Flere videostreams i 4K på samme tid

Sikkerhed

• WPA3-kryptering
  • Automatiske sikkerhedsopdateringer
  • Trusted Platform Module

Design

• Mål: 117 mm x 130 mm
  • Vægt: 450 g
  • Materiale: Plastik i højglans
  • PCR: Ca. 60 % genanvendt materiale baseret på produktets vægt

Kompatibilitet

• Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) kan ikke kombineres med Nest Wifi-routere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (Wi-Fi 5) i et mesh-netværk.
  • Wi-Fi understøtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax

*Dette er baseret på brug af udelukkende forbundne enheder med en maksimal datahastighed på 1 Mbit/sek. Kræver en tilstrækkelig bredbåndsforbindelse, og forbundne enheder skal være placeret i et Wi-Fi-dækningsområde som beskrevet på g.co/nestwifi/coverage. Signalets styrke og hastighed afhænger også af din internetudbyder.

Nest Wifi-router og -punkt Tekniske specifikationer for Nest Wifi

Nest Wifi-router Nest Wifi-router

Modelnummer: H2D

Trådløs

• AC2200 4x4 MU-MIMO Wi-Fi
  • 802.11s mesh-Wi-Fi med mulighed for udvidelse
  • Wi-Fi med sideløbende dual-band (2,4 GHz/5 GHz), der understøtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Send beamforming
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • Automatisk klientroaming på 802.11 k/v
  • Thread-grænserouter 802.15.4
  • Kommer snart: Matter-kompatibel

Porte

• 2 Gigabit Ethernet-porte (WAN og LAN)
  • Barrel-jackstik

Farve og materiale

• Farve: Hvid
  • Materiale: Eksternt kabinet fremstillet af 45 % genanvendt plast

Ydeevne

• Kan håndtere op til 100 tilsluttede enheder*
  • Flere videostreams i 4K på samme tid

Sikkerhed

• WPA3-kryptering
  • Automatiske sikkerhedsopdateringer
  • Trusted Platform Module

Hukommelse

• 1 GB RAM
  • 4 GB flash-hukommelse

Processor

• Quad-core 64-bit ARM CPU på 1,4 GHz
  • Højtydende maskinlæringshardware

Strøm

• Strømadapter på 15 W

Mål og vægt:

• Diameter: 110 mm
  • Højde: 90,4 mm
  • Vægt: 380 g

Kompatibilitet

• Kompatibel med tidligere generation af Google Wifi-enheder. Ikke kompatibel med den næste generation af Nest Wifi Pro.

*Dette er baseret på brug af udelukkende tilsluttede enheder med en maksimal datahastighed på 1 Mbps. Kræver en tilstrækkelig bredbåndsforbindelse, og de forbundne enheder skal være placeret i et Wi-Fi-dækningsområde som beskrevet på g.co/nestwifi/coverage. Signalets styrke og hastighed afhænger også af din internetudbyder.

Nest Wifi point Nest Wifi-punkt

Trådløs

• AC1200 2x2 MU-MIMO Wi-Fi
  • 802.11s mesh-Wi-Fi med mulighed for udvidelse
  • Wi-Fi med sideløbende dual-band (2,4 GHz/5 GHz), der understøtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Send beamforming
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • Automatisk klientroaming på 802.11 k/v
  • Thread-grænserouter 802.15.4
  • Kommer snart: Matter-kompatibel

Porte

• Barrel-jackstik

Højttaler og mikrofoner

• 360-graders lyd med 40 mm driver
  • Bluetooth 5.0
  • Tre mikrofoner med stort lytteområde til Google Assistent

Sensorer

• Kapacitiv styring ved berøring

Farve og materiale

• Farver: Hvid, pastelblå (kun USA) og sand (kun USA)
  • Materiale: Eksternt kabinet fremstillet af 40 % genanvendt plast

Ydeevne

• Kan håndtere op til 100 tilsluttede enheder*
  • Flere videostreams i 4K på samme tid
  • Sikkerhed

• WPA3-kryptering
  • Automatiske sikkerhedsopdateringer

Hukommelse

• 768 MB RAM
  • 512 MB flash-hukommelse

Processor

• Quad-core 64-bit ARM CPU på 1,4 GHz
  • Højtydende maskinlæringshardware

Strøm

• Strømadapter på 15 W

Mål og vægt:

• Diameter: 102,2 mm
  • Højde: 87,2 mm
  • Vægt: 350 g

Kompatibilitet

• Kræver en Nest Wifi-router eller en tidligere generation af en Google Wifi-enhed for at udvide dit Wi-Fi-netværk. Ikke kompatibel med den næste generation af Nest Wifi Pro.

*Dette er baseret på brug af udelukkende tilsluttede enheder med en maksimal datahastighed på 1 Mbps. Kræver en tilstrækkelig bredbåndsforbindelse, og de forbundne enheder skal være placeret i et Wi-Fi-dækningsområde som beskrevet på g.co/nestwifi/coverage. Signalets styrke og hastighed afhænger også af din internetudbyder.

Google Wifi point Google Wifi-punkt

Dækning i hele hjemmet

• Op til 140 m2 pr. punkt**
  • 802.11s mesh-Wi-Fi med mulighed for udvidelse
  • Skalerbart og fleksibelt system – tilføj flere punkter, så hele dit hjem er dækket ind*
  • Understøtter både stjernekonfigurationer og daisy chain-konfigurationer

Automatisk optimering af Wi-Fi

• Automatisk klientroaming på 802.11.k/v
  • Proaktiv båndstyring – leder dine enheder til kanalerne med det bedste signal
  • Selvreparerende netværk
  • Send beamforming

Bluetooth®

• Bluetooth Low Energy (BLE)

Ydeevne

• Hvert punkt kan håndtere op til 100 tilsluttede enheder***
  • Flere videostreams i 4K på samme tid***

Sikkerhed

• WPA3-kryptering
  • Automatiske sikkerhedsopdateringer
  • Trusted Platform Module

Wi-Fi-standard

• AC1200 MU-MIMO Wi-Fi
  • Wi-Fi med sideløbende dualband (2,4 GHz eller 5 GHz), der understøtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac

Processor

• Quad-core ARM

Hukommelse

• 512 MB RAM
  • 4 GB eMMC-flashlager

Porte og stik

• To Gigabit Ethernet-porte

Strøm

• Strømadapter på 15 W

Mål og vægt:

• Diameter: 106,12 mm
  • Højde: 68,75 mm
  • Vægt: 340 g

Bæredygtige materialer

• 49 % af enhedens plastvægt er fremstillet af genanvendte materialer

Kompatibilitet

• Kompatibel med Nest Wifi-routeren og Nest Wifi-punktet. Ikke kompatibel med den næste generation af Nest Wifi Pro.

**Hjemmets størrelse, byggematerialer og indretning kan påvirke Wi-Fi-signalet. I store huse eller huse med tykke vægge eller lange, smalle arealer kan det være nødvendigt med flere Wifi-punkter for at opnå fuld dækning. Signalets styrke og hastighed afhænger af din internetudbyder.

*Dette er baseret på brug af tilsluttede enheder med en datahastighed på 1 Mbit/sek. hver. Kræver en tilstrækkelig bredbåndsforbindelse, og de tilsluttede enheder skal være placeret i Wi-Fi-dækningsområder som beskrevet på g.co/googlewifi/coverage. Signalets styrke og hastighed afhænger også af din internetudbyder.

Bluetooth®-ordmærket og -logoer er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc.