Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sluk lamper, eller juster lysstyrken

Du kan slukke statuslamperne på dine Nest Wifi- og Google Wifi-enheder eller ændre lysstyrken på dem.

Deaktiver eller skift lysstyrken på statuslamper

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger  øverst til højre. Nogle Wifi-punkter kræver muligvis også, at du trykker på Lys.
  5. Vælg et lysstyrkeniveau under "Statuslampens lysstyrke".

Juster lydstyrken og lysstyrken på dit Nest Wifi-punkt

Juster lydstyrken

Skru op for lydstyrken
  • Tryk på højre side af Nest Wifi-punktet.
  • Tryk på højre side 10 gange for at skrue op til den maksimale lydstyrke.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau. Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke, når du justerer lydstyrken for Google Assistent-medier.

Nest Wifi point volume up
Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Wifi-punktet.

10 tryk i alt slår al lyd fra undtagen Google Assistent.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau. Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke, når du justerer lydstyrken for Google Assistent og medier.

Nest Wifi point volume down

Juster lysstyrken

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Lys.
  5. Under "Statuslampens lysstyrke" skal du vælge en lysstyrke eller slukke for lampen.

Deaktiver Google Assistent på dit Nest Wifi-punkt

Du kan til enhver tid deaktivere Google Assistent ved at følge vejledningen nedenfor.

Deaktiver mikrofonen

Hvis du deaktiverer mikrofonen, kan Nest Wifi-punktet ikke registrere eller svare på dine forespørgsler. Du kan fortsætte med at bruge den som højttaler via cast eller Bluetooth.

1. Brug kontakten på bagsiden af dit Nest Wifi-punkt ved siden af strømkablet til at slå mikrofonen fra.
  2. Mikrofonen er slået fra, når kontakten lyser orange.

Nest Wifi point mic on-off

​Sluk det lys, der indikerer, at mikrofonen er slået fra på Nest Wifi-punktet

Når mikrofonen på Nest Wifi-punktet er slået fra, vises et orange lys under enheden. Du kan vælge at slukke dette orange lys i indstillingerne for enheden:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter Lys.
  5. Aktivér Sluk det lys, der indikerer, at mikrofonen er slået fra.