Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lääketieteelliset tiedot Googlessa

Voit hakea Googlesta lääkärien tarkistamia lääketieteellisiä tietoja. Voit saada lisätietoja seuraavista aiheista:
  • Oireet
  • Hoito
  • Sairaudet
  • Ennaltaehkäisy ja turvallisuus
  • Huolenaiheet

Vinkki: Oireisiin ja hoitoihin liittyvät lääketieteelliset tiedot ovat saatavilla vain joissain maissa. Tarjoamme lääketieteellisiä tietoja useimmiten haetuista aiheista. Kuvat on tarkoitettu vain tiedoksi.

Mistä lääketieteelliset tiedot ovat peräisin

Googlessa näkyvät lääketieteelliset tiedot ovat peräisin korkealaatuisilta verkkosivustoilta, terveydenhuollon ammattilaisilta ja hakutuloksista.
  1. Etsimme ja analysoimme terveyteen liittyviä tietoja korkealaatuisilta verkkosivustoilta kaikkialta verkosta.
  2. Lääkäritiimit tarkistavat ja tarkentavat tietoja tarkkaan.
  3. Lisensoidut lääketieteen kuvittajat luovat kuvamateriaaleja.
Jos haet oiretta, saatat nähdä Tähän hakuun liittyviä terveydentiloja ‑osuuden. Tämä osio perustuu hakutuloksiin ja Tietograafiin. Tarkistamme näiden tulosten osuvuuden.
Lääketieteellisten tietojen lähteet

Viranomaiset

• Bundesministerium für Gesundheit (Saksan liittovaltion terveysministeriö, BMG)
  • Yhdysvaltain tautikeskus (Centers for Disease Control and Prevention, CDC)
    • CDC-merkin omistaa Yhdysvaltain terveysministeriö (HHS) ja sen käyttö on luvanvaraista. Logon käyttö ei tarkoita, että HHS tai CDC suosittelisi mitään tiettyä tuotetta, palvelua tai yritystä.
  • ClinicalTrials.gov
  • Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (Food and Drug Administration, FDA)
  • Yhdysvaltain syöpäinstituutti (National Cancer Institute, NCI)
  • Yhdysvaltain terveysvirasto (National Institutes of Health, NIH)
  • Yhdysvaltain kansallinen lääketieteellinen kirjasto (National Library of Medicine, NLM)
  • Yhdysvaltain korkein lääkintäviranomainen (United States Surgeon General)
  • Maailman terveysjärjestö (WHO)

Kumppanuudet (vaihtelevat alueen mukaan)

• Albert Einstein ‑sairaala, Brasilia
  • Apollo Hospitals, Intia
  • Cleveland-klinikka, Yhdysvallat
  • Ibadanin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta, Nigeria
  • Columbia Asia Hospitals, Intia
  • Harvard Medical School (HMS), Yhdysvallat
  • Mayo-klinikka, Yhdysvallat
  • Medical Note, Japani
  • Mitra Keluarga ‑sairaalat, Indonesia
  • National Health Service (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Power to Decide
  • Partnership for Drug-Free Kids
  • Disease Ontology ‑tietokanta
  • Truven Health Analytics
  • VoxHealth

Lääketieteen kuvittajat

• Alison E. Burke
  • Cassio Lynm
  • Catherine Delphia
  • Christy Krames
  • Jennifer E. Fairman
  • Laurie O’Keefe
  • Michele Graham
  • Molly Borman-Pullen
  • Suman Kasturia
  • Todd Buck

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen?

Googlessa näkyvät lääketieteelliset tiedot eivät ole yleispäteviä. Ne eivät myöskään ole lääketieteellisiä neuvoja. Jos sinulla on terveyshuolia, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Jos uskot, että kyseessä on hätätapaus, soita välittömästi lääkärille tai paikalliseen hätänumeroon.

Virheellisistä tiedoista ilmoittaminen

Jos huomaat ongelmia Googlessa näkyvissä lääketieteellisissä tiedoissa, voit

1. valita lääketieteellisten tietojen alapuolelta Palaute
  2. kertoa, mitkä tiedot ovat virheellisiä, seuraamalla ohjeita näytöllä
  3. lähettää palautetta.

Käytämme palautettasi parantaaksemme tuloksia tulevaisuudessa.

Googlen tallentamat tiedot terveyteen liittyvistä hauistasi

Voit etsiä hakujasi ja poistaa niitä siirtymällä Omiin tapahtumiin.

Lue lisää tilitapahtumien etsimisestä ja ylläpitämisestä.