Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

//accounts.google.com/ServiceLogin

IP-ongelmista ilmoittaminen

IP-osoitteet voivat sisältää tietoa arvioidusta sijainnistasi, ja niistä voidaan siis päätellä, missä maassa laitteesi sijaitsee. Jos epäilet, että Google-tuotteet näyttävät väärän maan sisältöä laitteesi IP-osoitteen takia, voit raportoida ongelmasta täällä. Tarkistamme ilmoituksesi ja välitämme tarvittaessa tiedot tekniselle tiimillemme. IP-osoitteiden päivityksissä voi kestää yli kuukausi. Jos päivityksiä ei tehdä, ilmoitustasi ei tallenneta. Emme ota sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti, mutta teemme parhaamme tämän ongelman ratkaisemiseksi.
Oletko valmis aloittamaan?