Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Ta bort information från Google

Google Söks innehålls- och produktpolicyer gäller världen över. Om du hittar innehåll som handlar om dig eller någon du företräder och vill att det ska tas bort kan du läsa policyerna för personligt innehåll nedan och ta reda på om innehållet uppfyller kraven för borttagning. Du kan göra en begäran om borttagning enligt anvisningarna i artikeln. Du kan också svara på frågorna i avsnittet Rapportera ett problem i vårt hjälpcenter. Vi granskar innehållet du rapporterar till oss för att se om det borde tas bort från Googles sökresultat.

Rapportera nakenhet eller sexuellt innehåll som visar en person under 18 år: Om du hittar en länk, webbplats eller annat innehåll som visar sexuella övergrepp mot barn ska du anmäla det till myndigheterna och organisationer runt om i världen. Läs mer om hur du rapporterar innehåll som visar sexuella övergrepp mot barn.

Om webbplatsens ägare har tagit bort informationen tas den så småningom bort från Google Sök som en del av vår regelbundna uppdateringsprocess. Du kan också begära att uppdatera inaktuellt innehåll med verktyget för uppdatering av inaktuellt innehåll.

Om ditt innehåll inte uppfyller kraven för borttagning enligt policyerna för personligt innehåll ovan kanske det fortfarande finns andra alternativ. Du kan även besöka vårt juridiska hjälpcenter

Innehåll kan tas bort av särskilda juridiska skäl, inbegripet men inte begränsat till

• intrång i upphovsrätten
  • varumärkesintrång
  • ett domstolsbeslut.

Om explicit innehåll som visar dig har delats utan ditt tillstånd eller på ett sätt som du inte har godkänt finns det supporttjänster tillgängliga.