Endre Google-varslene dine

Når du søker etter en TV-serie eller et spill på Google, er det noen ganger mulig å slå på varsler om dette emnet.

Viktig: Varsler er bare tilgjengelige for enkelte emner som er på vei opp, for eksempel personer, steder eller ting.

Trykk på Bli varslet ved siden av et emne for å få varsler.

Slutt å få varsler om bestemte emner

Hvis du ikke vil ha varsler om et bestemt emne, kan du administrere varslene dine.

I Google-appen

1. Åpne Google-appen Google Søk på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Varsler og så Varsler du har registrert deg for å motta.
  3. For å slå av varsler for emnet, trykk på Fjern til høyre for det.

På google.com

1. Gå til google.com på Android-enheten din.
  2. Søk etter emnet.
  3. Trykk på Varsler er på for å slutte å få varsler om dette emnet.

Slå varsler av eller på

1. Åpne Google-appen Google Søk på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Varsler og så Varsler.
  3. Velg hvilke varsler du vil slå av eller på:
    • Alle varsler: Slå av eller på Vis varsler øverst.
    • Étt eller flere emner: Slå varsler av eller på ved siden av enkeltemner.

Slett varselaktiviteten din

1. Gå til myactivity.google.com på enheten din.
  2. Trykk på Annen Google-aktivitet.
  3. Trykk på Slett under «Dine interesser og varsler».