Je Google-meldingen wijzigen

Als je op Google zoekt naar iets als tv-programma's of je favoriete videogame, kun je meldingen voor dat onderwerp ontvangen.

Belangrijk: Meldingen zijn alleen beschikbaar voor bepaalde trending onderwerpen, zoals mensen, plaatsen of objecten.

Tik naast een onderwerp op Meldingen ontvangen  om meldingen te ontvangen.

Geen meldingen meer ontvangen voor een bepaald onderwerp

Als je geen meldingen wilt ontvangen voor een bepaald onderwerp, kun je je meldingen beheren.

In de Google-app

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Meldingen en dan Meldingen waarvoor je je hebt aangemeld.
  3. Tik rechts van het onderwerp op Verwijderen Verwijderen om de melding te verwijderen.

Op google.com

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com.
  2. Zoek naar het onderwerp.
  3. Tik op Meldingen aan om geen meldingen meer te ontvangen voor dat onderwerp.

Meldingen in- of uitschakelen

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Meldingen en dan Meldingen.
  3. Bepaal welke meldingen je wilt aan- of uitzetten:
    • Alle: zet Alle Google-meldingen bovenaan aan of uit.
    • Een of meer: zet naast een onderwerp de melding aan of uit.

Je meldingsactiviteit verwijderen

1. Ga op je apparaat naar myactivity.google.com.
  2. Tik op Andere Google-activiteit.
  3. Tik onder 'Je interesses en meldingen' op Verwijderen.