Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Skift Google-notifikationer

Google-appen sender notifikationer om emner, du måske er interesseret i, f.eks. tv-serier, sportshold og populære søgeemner. Appen sender dig også opdateringer og underretter dig om hændelser som f.eks. vejret og nødsituationer i dit område.

Du kan styre, hvilke notifikationer du får fra Google-appen:

Aktivér notifikationer om et bestemt emne

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter emner, der interesserer dig.
  3. Tryk på Få notifikationer øverst på siden ud for emnenavnet.
    • Hvis du ikke kan finde klokkeikonet på søgeresultatsiden, kan du prøve at trykke på menuen og derefter Få notifikationer .

Google-appen kan også sende opdateringer om emner, der måske er noget for dig baseret på din tidligere søgeaktivitet. Få flere oplysninger om indstillingen Web- og appaktivitet.

Deaktiver notifikationer om et bestemt emne

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Få notifikationer øverst til højre ud for dit profilbillede eller forbogstav.
  3. Tryk på menuen ud for en notifikation.
  4. Vælg en af mulighederne, f.eks. "Ikke interesseret i..." eller "Deaktiver notifikationer for...".

Tip! Nogle notifikationer har knappen "Deaktiver" eller "Ikke interesseret", når du ser dem på din telefons startskærm. Tryk på knappen for at stoppe med at modtage notifikationer om det pågældende emne.

Deaktiver notifikationskategorier

Hvis du vil stoppe notifikationer fra en bestemt kategori, f.eks. vejret eller sport, kan du deaktivere individuelle kategorier i indstillingerne for notifikationer.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Gå til Enhedsindstillinger.
    • Vigtigt! Brugere med ældre appversioner ser muligvis Notifikationer i stedet for Gå til Enhedsindstillinger.
  3. Tryk på Deaktiver ud for de kategorier, du vil deaktivere.

Deaktiver alle notifikationer

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Gå til Enhedsindstillinger.
    • Vigtigt! Brugere med ældre appversioner ser muligvis Notifikationer i stedet for Gå til Enhedsindstillinger.
  3. Tryk på Deaktiver ud for "Alle Google-notifikationer" øverst på skærmen.

Administrer, hvordan din lokation bruges til notifikationer.

Google-appen bruger det nærområde, du befinder dig i, til at sende dig visse notifikationer, f.eks. opdateringer om vejret og kriseunderretninger. På den måde sikrer vi, at de er relevante og nyttige. Google registrerer dette nærområde i baggrunden baseret på forskellige kilder, bl.a. din IP-adresse og, afhængigt af dine indstillinger, din enheds lokation og din tidligere aktivitet.

Du kan bestemme, om Google-appen skal bruge din lokation på denne måde, ved hjælp af indstillingen "Brug aktuel lokation" i Google-appens indstillingerne for notifikationer. Indstillingen "Brug aktuel lokation" er som standard aktiveret for at sikre, at du får vigtige underretninger for din lokation, men du kan til enhver tid deaktivere den.

Vigtigt! Når "Brug aktuel lokation" er aktiveret, gemmer Google-appen midlertidigt det nærområde, du befinder dig i, så appen kan bruge din sidst kendte lokation til at sende dig nyttige opdateringer. Disse oplysninger slettes automatisk i henhold til Googles privatlivspolitik.

Deaktiver brug af den aktuelle lokation i forbindelse med notifikationer

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Dine indstillinger for notifikationer.
    • Vigtigt! Brugere med ældre appversioner, ser muligvis Notifikationer, du har tilvalgt i stedet for Dine indstillinger for notifikationer.
  3. Tryk på Deaktiver ud for "Brug aktuel lokation" øverst på siden.

Vigtigt! Hvis din hjemme- eller arbejdsadresse er angivet på Google, får du muligvis stadig lokationsbaserede notifikationer, når "Brug aktuel lokation" er deaktiveret. Se, hvordan du opdaterer dine lokationsindstillinger.

Slet din notifikationsaktivitet

1. Gå til myactivity.google.com på din enhed.
  2. Tryk på Anden Google-aktivitet.
  3. Tryk på Slet under "Dine interesser og notifikationer".