Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Canviar les notificacions de Google

L'aplicació Google us envia notificacions sobre temes que us poden interessar, com ara els relacionats amb programes de televisió, equips esportius i cerques del moment. L'aplicació també us envia novetats i us avisa d'esdeveniments, com ara el temps i crisis a la vostra zona.

Podeu controlar quines notificacions rebeu de l'aplicació Google:

Activar les notificacions sobre un tema concret

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Cerqueu temes que us interessin.
  3. A la part superior, al costat del nom del tema, toqueu Rep una notificació .
    • Si no trobeu la icona de campana a la pàgina de resultats de la cerca, proveu de tocar Menú i, a continuació, Rep una notificació .

És possible que l'aplicació Google també us enviï novetats sobre temes que potser us interessen segons la vostra activitat de cerca anterior. Obteniu més informació sobre l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions.

Desactivar les notificacions sobre un tema concret

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu Notifica al costat de la vostra foto o inicial de perfil.
  3. Al costat d'una notificació, toqueu Menú .
  4. Seleccioneu una opció, com ara "No m'interessa..." o "Desactiva les notificacions per a...."

Consell: algunes notificacions tindran el botó "Desactiva" o "No m'interessa" quan les vegeu a la pantalla d'inici del telèfon. Toqueu-lo per aturar les notificacions sobre aquest tema.

Desactivar categories de notificacions

Si voleu aturar les notificacions d'una categoria específica, com ara el temps o els esports, podeu desactivar-la a Configuració de notificacions.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Notificacions i, a continuació, Ves a la configuració del dispositiu.
    • Important: és possible que els usuaris amb versions anteriors de l'aplicació trobin l'opció Notificacions en lloc de Ves a la configuració del dispositiu.
  3. Al costat de les categories que vulgueu desactivar, toqueu Desactiva .

Desactivar totes les notificacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Notificacions i, a continuació, Ves a la configuració del dispositiu.
    • Important: és possible que els usuaris amb versions anteriors de l'aplicació trobin l'opció Notificacions en lloc de Ves a la configuració del dispositiu.
  3. A la part superior, al costat de "Totes les notificacions de Google", toqueu Desactiva .

Controlar com s'utilitza la ubicació per a les notificacions

L'aplicació Google utilitza l'àrea general on sou per enviar algunes notificacions, com ara informació actualitzada sobre el temps i alertes de crisis, per garantir que siguin rellevants i útils. Google determina aquesta àrea general en segon pla basant-se en diverses fonts, com ara la vostra adreça IP i, en funció de la vostra configuració, la ubicació del dispositiu i l'activitat anterior.

Podeu controlar si l'aplicació Google utilitza la vostra ubicació d'aquesta manera amb l'opció de configuració "Utilitza la ubicació actual" de la configuració de notificacions de l'aplicació Google. Per garantir que rebeu alertes importants per a la vostra ubicació, l'opció de configuració "Utilitza la ubicació actual" està activada de manera predeterminada, però podeu desactivar-la en qualsevol moment.

Important: quan l'opció "Utilitza la ubicació actual" està activada, l'aplicació Google desa temporalment l'àrea general on sou perquè l'aplicació pugui utilitzar la vostra darrera ubicació coneguda per enviar-vos informació actualitzada útil. Aquesta informació se suprimeix automàticament d'acord amb la política de privadesa de Google.

Desactivar l'ús de la ubicació actual per a les notificacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Notificacions i, a continuació, La teva configuració de notificacions.
    • Important: és possible que els usuaris amb versions anteriors de l'aplicació trobin l'opció Notificacions que has activat en lloc de La teva configuració de notificacions.
  3. A la part superior de la pàgina, al costat de l'opció "Utilitza la ubicació actual", toqueu Desactiva .

Important: si teniu la ubicació de casa o de la feina definida a Google, és possible que continueu rebent notificacions basades en la ubicació quan l'opció "Utilitza la ubicació actual" estigui desactivada. Obteniu més informació sobre com podeu actualitzar la configuració d'ubicació.

Suprimir l'activitat de notificacions

1. Al dispositiu, aneu a myactivity.google.com.
  2. Toqueu Altres activitats de Google.
  3. A "Els teus interessos i les teves notificacions", toqueu Suprimeix.