Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Escoltar podcasts amb CarPlay

Escolteu podcasts al cotxe amb Apple CarPlay, ja siguin podcasts que tingueu en cua, que us hàgiu baixat o a què us hàgiu subscrit.

Què es necessita per utilitzar CarPlay

Escoltar podcasts

Important: utilitzeu el telèfon per gestionar els pòdcasts i per cercar, baixar i posar en cua episodis per al vostre trajecte a la vostra aplicació de pòdcasts preferida.
Reproduir episodis nous

Per mostrar episodis nous de podcasts a què us hàgiu subscrit, seguiu aquests passos:

1. A CarPlay, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Seleccioneu Episodis nous Inici.
  3. Seleccioneu un episodi.
Reproduir episodis de podcasts d'una cua

Consell: utilitzeu el telèfon per posar en cua episodis per al vostre trajecte

1. A CarPlay, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Seleccioneu La teva cua Llista.
  3. Seleccioneu un episodi.
Reproduir subscripcions

Consell: per mostrar episodis nous de podcasts a què us hàgiu subscrit, seleccioneu Episodis nous Inici.

1. A CarPlay, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Seleccioneu Activitat Activitat i, a continuació, Subscripcions.
  3. Per veure els episodis disponibles d'un editor, seleccioneu un podcast.
Reproduir episodis baixats

Consell: utilitzeu el telèfon per baixar episodis.

1. A CarPlay, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Seleccioneu Activitat Activitat i, a continuació, Baixades.
  3. Seleccioneu un episodi.
Reprendre episodis en curs
  1. A CarPlay, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Seleccioneu Activitat Activitat i, a continuació, En curs.
  3. Seleccioneu un episodi.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda