Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Muokkausehdotus paikan tietoihin hakutuloksissa

Jos löydät Googlen hakutuloksista väärää tietoa paikoista, voit kertoa siitä meille. Jos olet yrityksen omistaja, katso yritystietojen ylläpito-ohjeet.

Tärkeää: Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot, joihin voit ehdottaa muutosta

Voit lisätä tai muokata paikkaa koskevia tietoja. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi

• nimi
  • osoite
  • merkin sijainti
  • aukioloajat tai muut vastaavat tiedot.

Voit myös lisätä yrityksen tietoihin hyödyllisiä attribuutteja tai muokata niitä, esimerkiksi:

• Toimitusvaihtoehdot
  • Saavutettavuus pyörätuolilla
  • Istumapaikkoja ulkona

Ehdota muokkausta paikan tietoihin

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com.
  2. Hae paikkaa. Hakutulosten yläosassa on paikan yhteenveto.
  3. Klikkaa yhteenvedon alaosasta Ehdota muokkausta.
  4. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Yritysattribuuttien muokkaaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com.
  2. Hae yritystä. Yrityksen profiili näkyy hakutulosten oikealla puolella.
  3. Valitse yritystietojen alta Jaa uusimmat tiedot.

Paikan merkitseminen suljetuksi tai muuttaneeksi

Voit myös lisätä merkinnän sellaisen paikan tietoihin

• joka on suljettu pysyvästi
  • joka on muuttanut uuteen paikkaan
  • jota ei ole (paikkaa ei enää ole tai sitä ei ole koskaan ollut)
  • joka on yksityinen paikka tai yksityisasunto (paikkaa ei pitäisi näyttää, koska se on esimerkiksi jonkun koti)
  • joka on tai jonka tiedot ovat roskasisältöä tai valheellista tai loukkaavaa sisältöä (valeyritys tai muu paikka, jonka sisältö on loukkaavaa tai näytettäväksi sopimatonta)
  • joka on jo olemassa (paikka joka on toisen Google Maps ‑paikan kopio).
Vinkki: Jos joitakin tietoja pitäisi mielestäsi poistaa oikeudellisista syistä, lähetä meille oikeudellinen pyyntö.

Korjausten julkaisun odotusaika

Tarkistamme kaikki muokkaukset, joten hakutulosten päivittymisessä voi kestää jonkin aikaa.

Millainen on hyvä muokkaus?

Nimi

Käytä paikan virallista nimeä, joka on käytössä julkisivussa tai verkkosivustolla. Älä kirjoita nimikenttään ylimääräisiä kommentteja.

Osoite

Lisää virallinen osoite. Jos Mapsin ehdottama osoite on puutteellinen, lisää osoitteeseen puuttuvat tiedot.

Merkki

Kun siirrät merkkiä, zoomaa, kunnes voit vaihtaa satelliittinäkymään. Näin voit nähdä rakennukset ja asettaa merkin tarkasti paikan sijaintiin.

Toimiala

Käytä tarkkoja luokkia paikkojen kuvaamiseen. Käytä esimerkiksi "vaatekauppaa" älä "kauppaa".

Aukioloajat

Kirjoita paikan aukioloajat. Voit lisätä eri aukioloajat eri viikonpäiville.

Puhelinnumero

Lisää ensisijainen puhelinnumero. Tarkista ensin, että ehdottamasi numero on oikein.

Sivusto

Lisää virallinen verkkosivusto. Älä ilmoita linkkejä sosiaalisen verkoston sivustoille, arvostelujen koontisivustoille tai muille vastaaville verkkosivustoille.