Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Mobiilisivujen nopeampi lataaminen Web Lightilla

Kun siirryt hakutuloksista, Web Light voi muuntaa ja optimoida sivun, jotta olennainen sisältö voidaan säilyttää ja käyttää vähemmän mobiilidataa.

Web Lightin avulla voit

• ladata sivuja nopeammin hitaalla internetyhteydellä
  • katsoa yksinkertaistettua versiota sivusta tai valita alkuperäisen sisällön lataamisen
  • käyttää vähemmän mobiilidataa tehdessäsi Google-hakuja.

Web Lightin saatavuus

• Tämä ominaisuus on käytettävissä Android-puhelimilla Google-sovelluksessa  ja Google Go ‑sovelluksessa Google Go.
  • Tämä ominaisuus on käytettävissä KaiOS-puhelimilla.
  • Web Light ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Sivujen Web Lightilla lataamisen valinta

Kun teet haun Google-sovelluksella, voit valita milloin sivusta ladataan Web Light ‑versio, jos sellainen on saatavilla.

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry osoitteeseen google.com/preferences.
  3. Valitse "Optimoi sivut nopeampaa lataamista varten" ‑kohdasta, milloin sivuja ladataan Web Lightilla.
  4. Vieritä ja valitse Tallenna.

Web Lightin laittaminen pois päältä

Google-sovelluksessa

Vinkki: Jos haluat siirtyä alkuperäiselle sivulle Web Light ‑versiosta, valitse yläreunasta Näytä alkuperäinen.

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry osoitteeseen google.com/preferences.
  3. Valitse "Optimoi sivut nopeampaa lataamista varten" ‑kohdasta Ei koskaan.
  4. Vieritä ja valitse Tallenna.
Google Go ‑sovelluksessa
Vinkki: Jos haluat siirtyä alkuperäiselle sivulle, valitse LITE-kohdan vierestä Poista Remove.
  1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Go ‑sovellus Google Go.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset Asetukset.
  3. Siirry Data-kohtaan ja poista käytöstä Yksinkertaistetun tilan käyttäminen.
KaiOS-puhelimilla
  1. Siirry osoitteeseen google.com/preferences.
  2. Valitse "Optimoi sivut nopeampaa lataamista varten" ‑kohdasta Ei koskaan.
  3. Vieritä ja valitse Tallenna.