Opplev 3D og utvidet virkelighet på Søk

Når du søker på Google, kan du se enkelte resultater i 3D og AR (utvidet virkelighet).

Dette trenger du

• Slik ser du 3D-resultater: Bruk en Android-telefon med Android 7 eller nyere.
  • Slik samhandler du med 3D-resultater i AR: Bruk en Android-telefon med støtte for ARCore. Sjekk hvilke enheter som støtter ARCore.

Finn og samhandle med 3D-resultater

1. På Android-telefonen din går du til google.com eller åpner Google-appen Google-app.
  2. Søk etter et dyr, objekt eller sted.
  3. Hvis et 3D-resultat er tilgjengelig, trykker du på Se i 3D Se i 3D.
  4. For å samhandle med 3D-resultatet i AR, trykk på Se i området ditt.
  5. Følg veiledningen på skjermen.

Dette er tilgjengelig i AR

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig på noen språk.

Her er noen eksempler på hva du kan søke etter og oppleve i AR:

Landdyr

Tiger, kjempepanda, leopard, geit, gepard, ponni, brunbjørn, gråulv, shetlandsponni, pytonslange, araberhest, vaskebjørn, pinnsvin og hjort

Undervanns- og våtmarksdyr

Stokkand, alligator, hvithai, blekksprut, marulk og havskilpadde

Fugler

Arapapegøye, keiserpingvin og ørn

Kjæledyr

Pomeranian, golden retriever, labrador, rottweiler, fransk bulldog, mops og katt

Menneskets anatomi

Menneskets fordøyelsessystem, luftveissystem, endokrine system, kvinnelige reproduksjonssystem, nervesystem, lymfesystem, mannlige reproduksjonssystem, hudsystem, ekskresjonssystem, perifere nervesystem, urinsystem, skjelettsystem, muskelsystem og sirkulasjonssystem

Cellestrukturer

Mitokondrium, prokaryot, endoplasmatisk retikulum, bakterie, eukaryot, plantecelle, kornet endoplasmatisk retikulum, kjernelegeme, flagell, cellemembran, dyrecelle, golgiapparat, ribosomer, glatt endoplasmatisk retikulum, kromatin, kjernemembran, fimbria, bakteriekapsel, plasmider, sentral vakuole, crista, plasmamembran, cellevegg og cisterne

Kjemitermer

Funksjonell gruppe, organisk kjemi, metylacetat, propanol, salisylsyre, 1-brombutan, hydrokarbon, alkan, elektrolytt, ionebinding, kovalent binding, kjemisk binding, metallbinding, kjemisk forbindelse, eten, hybridisering og kvantemekanisk modell

Biologitermer

Enfrøbladet plante, tofrøbladet plante, kromosomstruktur i eukaryot, rød blodcelle, monocytt, nøytrofil granulocytt, basofil granulocytt og eosinofil granulocytt

Fysikktermer

Solenoid

Kulturarvsteder

Chichén Itzá, Brandenburger Tor, Jeffersonmonumentet, Gateway of India, Chauvetgrotten og Ahu Nau Nau

Kulturelle objekter

Apollo 11-kommandomodulen og Neil Armstrong

Flere ressurser