Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kolmiulotteinen sisältö ja lisätty todellisuus Haussa

Kun haet jotain Googlesta, voit katsella joitakin hakutuloksia kolmiulotteisina ja AR-versioina.

Mitä tarvitset

• Kolmiulotteisten tulosten katselu: Android-puhelin, jossa on Android 7 tai uudempi.
  • Kolmiulotteisten tulosten käyttäminen AR-tilassa: Android-puhelin, joka tukee ARCorea. Lue lisää AR:ää tukevista laitteista.

Kolmiulotteisten tulosten hakeminen ja katselu

1. Siirry Android-puhelimellasi osoitteeseen google.fi tai avaa Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Hae eläintä, esinettä tai paikkaa.
  3. Jos kolmiulotteinen tulos on saatavilla, valitse Näytä kolmiulotteisena Näytä kolmiulotteisena.
  4. Voit katsella kolmiulotteisia tuloksia AR-tilassa valitsemalla Näytä tilassani.
  5. Seuraa ohjeita näytöllä.

Mitä on saatavilla AR-muodossa

Voit kokea AR-tilan hakemalla esimerkiksi näitä:

Saatavilla joillakin kielillä

Maaeläimet

Tiikeri, isopanda, leopardi, vuohi, gepardi, poni, ruskeakarhu, harmaasusi, shetlanninponi, pyton, arabianhevonen, pesukarhu, siili ja hirvieläimet

Vesieläimet ja kosteikoissa viihtyvät eläimet

Sinisorsa, alligaattori, valkohai, mustekala, merikrotti ja merikilpikonna

Linnut

Ara, keisaripingviini ja kotka

Lemmikkieläimet

Pomeranian, kultainennoutaja, labradorinnoutaja, rottweiler, ranskanbulldoggi, mopsi ja kissa

Kulttuuriperintökohteet

Chichén Itzá, Brandenburgin portti, Thomas Jeffersonin muistomerkki, Gateway of India, Chauvet’n luola ja Ahu Nau Nau

Kulttuurisesti merkittävät asiat ja ihmiset

Apollo 11:n komentomoduuli ja Neil Armstrong

Saatavilla vain englanniksi

Ihmisen anatomiset järjestelmät

Ihmisen ruoansulatuskanava, hengityselimistö, umpieritysjärjestelmä, naisen lisääntymiselimistö, hermosto, imusuonisto, miehen lisääntymiselimistö, integumentti, ulostuselimistö, ääreishermosto, virtsanerityselimistö, luuranko, lihaksisto ja verenkierto

Solurakenteet

Mitokondrio, prokaryootti, endoplasmakalvosto, bakteeri, eukaryootti, kasvisolu, karkea solulimakalvosto, tumajyvänen, siima, solukalvo, eläinsolu, Golgin laite, ribosomit, sileä solulimakalvosto, kromatiini, tumakotelo, tarttumiskarva, bakteerikapseli, plasmidit, keskusvakuoli, kristat, plasmakalvo, soluseinä ja sisternit

Kemian termit

Funktionaalinen ryhmä, orgaaninen kemia, metyyliasetaatti, propanoli, salisyylihappo, 1-bromibutaani, hiilivety, alkaani, elektrolyytti, ionisidos, kovalenttinen sidos, kemiallinen sidos, metallisidos, kemiallinen yhdiste, eteeni, hybridisaatio ja kvanttimekaniikan malli

Biologian termit

Yksisirkkaiset, kaksisirkkaiset, aitotumainen kromosomirakenne, punasolu, monosyytti, neutrofiili, basofiili ja eosinofiili

Fysiikan termit

Solenoidi