Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Oplev 3D og augmented reality i Søgning

Når du søger på Google, kan du se nogle resultater i 3D og augmented reality (AR).

Du skal bruge følgende

• For at se 3D-resultater: En Android-telefon med Android 7 eller nyere.
  • For at interagere med 3D-resultater i AR: En Android-telefon, der understøtter ARCore. Se, hvilke enheder der understøtter AR.

Find og interager med 3D-resultater

1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon.
  2. Søg efter et dyr, et objekt eller et sted.
  3. Tryk på Se i 3D Se i 3D, hvis du kan se et 3D-resultat.
  4. Tryk på Se i dit rum for at interagere med 3D-resultatet i AR.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Hvad er tilgængeligt i AR?

Her er nogle eksempler på, hvad du kan søge efter, hvis du vil prøve AR:

Tilgængeligt på visse sprog

Landdyr

Tiger, panda, leopard, ged, gepard, pony, brun bjørn, ulv, shetlandspony, pythonslange, araberhest, vaskebjørn, pindsvin og hjort

Dyr, der lever under vandoverfladen eller i vådområder

Gråand, alligator, hvidhaj, blæksprutte, havtaske og havskildpadde

Fugle

Papegøje, kejserpingvin og ørn

Kæledyr

Pomeranian, golden retriever, labrador, rottweiler, fransk bulldog, mops og kat

Kulturelle steder

Chichén Itzá, Brandenburger Tor, Thomas Jefferson Memorial, Gateway of India, Chauvet Cave og Ahu Nau Nau

Kulturelle genstande

Apollo 11-kommandomodul og Neil Armstrong

Kun tilgængeligt på engelsk

Den menneskelige anatomi

Det menneskelige fordøjelsessystem, åndedrætssystem, endokrine system, kvindelige reproduktive system, nervesystem, lymfesystem, mandlige reproduktive system, integumentære system, ekskretionssystem, perifere nervesystem, urinvejssystem, skeletsystem, muskelsystem, kardiovaskulære system

Cellestrukturer

Mitokondrie, prokaryot, endoplasmatisk reticulum, bakterie, eukaryot, plantecelle, ru endoplasmatisk reticulum, kernelegeme, flageller, cellemembran, dyrecelle, Golgi-apparat, ribosom, glat endoplasmatiske reticulum, kromatin, kernemembran, pili, bakteriekapsel, plasmider, central vakuole cristae, plasmamembran, cellevæg, cisternae

Kemitermer

Funktionel gruppe, organisk kemi, metylacetat, propanol, salicylsyre, 1-brombutan, kulbrinte, alkan, elektrolyt, ionbinding, kovalent binding, kemisk binding, metallisk binding, kemisk forbindelse, ethen, orbital hybridisering og kvantemekanisk model

Biologitermer

Enkimbladet, tokimbladet, eukaryotisk kromosomstruktur, rød blodcelle, monocyt, neutrofil, basofil og eosinofil

Fysiktermer

Magnetspole