Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Find oplysninger om billeder i Google Billeder

Du kan finde oplysninger om billedet i Google Søgning, når billedejeren har angivet dem. Billedoplysningerne kan omfatte oplysninger om billedets kreditering, ophavsret og licensoplysninger.

Få flere oplysninger om billedkilder

Billedoplysningerne stammer fra 2 kilder: Se, hvordan du rapporterer oplysninger om licenser eller ophavsret, som du mener er forkerte.