Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Betatesta Google-appen för Android

Om du vill testa experimentella funktioner i Google-appen innan de släpps kan du gå med i programmet för betatestning. Som betatestare är du en viktig del av vår apputveckling.

Med din hjälp och feedback kan vi lansera en bättre version av appen.

Detta behövs

• En Android-telefon eller Android-surfplatta
  • En betaversion av Google-appen
    • Du kan ladda ned betaversionen när du har registrerat dig som betatestare.
      Viktigt! Du kan bara ha en version av Google-appen installerad.

Registrera dig som betatestare

Viktigt! Betaversionen av Google-appen kan vara instabil och ha en del småfel. Dela feedback om eventuella fel du hittar.

1. Besök registreringssidan för testningsprogrammet.
  2. Logga in på Google-kontot om det behövs.
  3. Välj Bli testare.
  4. Följ anvisningarna på skärmen om du vill använda betaversionen.

Att byta till betaversionen är ungefär som att göra en vanlig uppdatering. All data och alla inställningar finns kvar.

Avsluta betatestet

1. Besök sidan för att sluta att delta i testningsprogrammet.
  2. Logga in på Google-kontot om det behövs.
  3. Välj Leave the program.
  4. När en ny version av Google-appen är tillgänglig uppdaterar du den. Vi släpper en ny version ungefär var tredje vecka.