Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar podcasts a Google Podcasts

Baixar episodis

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Toqueu un podcast i, a continuació, un episodi i, a continuació, Baixa Baixa.

Baixar episodis automàticament

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Baixades", toqueu Baixada automàtica.
  5. A "Configuració general", trieu les vostres preferències. Podeu baixar automàticament:
    • Episodis nous de les subscripcions.
    • Només amb Wi-Fi.
    • Episodis a la cua.
  6. A "Les teves subscripcions", activeu els podcasts que voleu baixar automàticament.

Canviar quan se suprimeixen les baixades

De manera predeterminada, Google Podcasts suprimeix els episodis baixats:

• 24 hores després de finalitzar-los.
  • 30 dies després de baixar-los.

Per canviar aquestes opcions de configuració:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o la foto de perfil i, a continuació, Configuració del podcast.
    • Per veure els episodis finalitzats, toqueu Suprimeix els episodis finalitzats i trieu un període de temps.
    • Per veure els episodis no finalitzats, toqueu Suprimeix els episodis no finalitzats i trieu un període de temps.

Suprimir els episodis baixats

Per suprimir:

• Un episodi concret:
    1. Toqueu-lo.
    2. Toqueu Baixat S'ha baixat i, a continuació, Suprimeix la baixada.
  • Tots els episodis baixats:
    1. Toqueu Biblioteca i, a continuació, Baixades.
    2. Toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix-ho tot.

Cancel·lar la subscripció a un podcast

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Activitat Activitat i, a continuació, Subscripcions.
  3. Feu lliscar cap a l'esquerra els podcasts per cancel·lar la subscripció.

Definir un temporitzador

Per conservar la posició quan escolteu un episodi, podeu definir un temporitzador.

1. Mentre escolteu un podcast, a la part inferior, toqueu l'episodi.
  2. Desplaceu-vos fins a la part inferior i, a continuació, toqueu Repòs Repòs.
  3. Definiu un temporitzador o toqueu Fi d'aquest episodi.
  4. Toqueu Inicia.

Treure més partit a Google Podcasts

Afegir un podcast a la pantalla d'inici

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Obriu la pàgina del podcast.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Afegeix a la pantalla d'inici.
Consell: per suprimir un podcast de la pantalla d'inici, arrossegueu-lo a la part de la pantalla "Suprimeix".

Anar al lloc web d'un podcast

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Obriu la pàgina del podcast.
  3. Toqueu Visita el lloc web Visita el lloc web.

Fer una donació a un podcast

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Obriu la pàgina del podcast.
  3. Per obrir una pàgina de donacions, toqueu Vull fer una donació (€).

Consell: no tots els podcasts tenen una pàgina de donacions.

Activar o desactivar les recomanacions personalitzades

Quan hàgiu iniciat la sessió al vostre Compte de Google, és possible que Google us recomani podcasts basats en:

• El vostre historial de Google Podcasts.
  • La vostra activitat als productes de Google, si l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada.
Obteniu informació sobre com podeu controlar l'activitat al vostre compte.

Per activar o desactivar les recomanacions personalitzades, seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Explora", activeu o desactiveu l'opció Mostra les recomanacions personalitzades.

Articles relacionats