Gestionar podcasts a Google Podcasts

Consell: per obtenir les últimes funcions de Podcasts, actualitzeu l'aplicació Google.

Download Podcasts

Baixar episodis
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Toqueu un podcast i, a continuació, un episodi i, a continuació, Baixa Baixa.
Baixar episodis automàticament
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Baixades", toqueu Baixada automàtica.
  5. Activeu l'opció Baixa automàticament els episodis nous.
  6. A "Les teves subscripcions", activeu els podcasts que voleu baixar automàticament.
Canviar quan se suprimeixen les baixades

De manera predeterminada, Google Podcasts suprimeix els episodis baixats:

• 24 hores després de finalitzar-los.
  • 30 dies després de baixar-los.

Per canviar aquestes opcions de configuració:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o la foto de perfil i, a continuació, Configuració del podcast.
    • Per veure els episodis finalitzats, toqueu Suprimeix els episodis finalitzats i trieu un període de temps.
    • Per veure els episodis no finalitzats, toqueu Suprimeix els episodis no finalitzats i trieu un període de temps.
Suprimir els episodis baixats

Per suprimir:

• Un episodi concret:
    1. Toqueu-lo.
    2. Toqueu Baixat S i, a continuació, Suprimeix la baixada.
  • Tots els episodis baixats:
    1. Toqueu Biblioteca i, a continuació, Baixades.
    2. Toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix-ho tot.

Treure més partit a Google Podcasts

Cancel·lar la subscripció a un podcast
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Biblioteca i, a continuació, Subscripcions.
  3. A la part superior dreta, toqueu Edita Edita.
  4. Per cancel·lar la subscripció a:
    • Un sol podcast: al costat del podcast, toqueu Cancel·la la subscripció Cancel·la la subscripció.
    • Diversos podcasts: seleccioneu cadascun dels podcasts i, a continuació, toqueu Cancel·la la subscripció de diversos podcasts Cancel·la diverses subscripcions.
Definir un temporitzador

Per conservar la posició quan escolteu un episodi, podeu definir un temporitzador.

1. Mentre escolteu un podcast, a la part inferior, toqueu l'episodi.
  2. Desplaceu-vos fins a la part inferior i, a continuació, toqueu Repòs Repòs.
  3. Definiu un temporitzador o toqueu Fi d'aquest episodi.
  4. Toqueu Inicia.
Suprimir l'historial de Podcasts

Quan suprimiu una activitat de Podcasts de La meva activitat, és possible que passin fins a 24 hores abans que l'activitat no s'esborri de la pestanya Historial de l'aplicació Google Podcasts.

1. Aneu a l'historial de Podcasts a La meva activitat.
  2. Trieu el que voleu suprimir:
    • Tot l'historial de Podcasts: a sota de la barra de cerca, toqueu Suprimeix.
    • Un dia concret: al costat del dia, toqueu Suprimeix tota l'activitat del dia [dia] Suprimeix.
    • Una activitat concreta: a sota de l'activitat, toqueu Detalls i, a continuació, aneu a la part superior i toqueu Més i, a continuació, Suprimeix.
Consell: quan suprimiu activitats de podcasts, els episodis s'esborraran de la pestanya Historial de l'aplicació Google Podcasts i es marcaran com a no reproduïts. Quan suprimiu cerques, s'esborrarà l'historial de cerques de l'aplicació Google Podcasts.

Anar al lloc web d'un podcast

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Obriu la pàgina del podcast.
  3. Toqueu Visita el lloc web Visita el lloc web.

Activar o desactivar les recomanacions personalitzades

Quan hàgiu iniciat la sessió al vostre Compte de Google, és possible que Google us recomani podcasts basats en:

• El vostre historial de Google Podcasts.
  • La vostra activitat als productes de Google, si l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada.
Obteniu informació sobre com podeu controlar l'activitat al vostre compte.

Per activar o desactivar les recomanacions personalitzades, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Explora", activeu o desactiveu l'opció Mostra les recomanacions personalitzades.

Articles relacionats