Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Du kan gøre krav på eller ekskludere dine bøger i Library Project

Hvis du har rettighederne til en bog, der blev scannet som en del af Library Project, kan du gøre krav på den og knytte den til en konto i Partnercenter. Se, hvordan du gør krav på din scannede bog.

Når du har gjort krav på en bog, kan du få mere kontrol over, hvordan den vises i Google Bøger. Du bestemmer, hvor meget af bogen Google skal vise. Det kan være alt fra 20 % til 100 %, og du kan vælge at stille den til rådighed til download som en PDF-fil.

Ekskluder dine bøger fra Library Project

Når det gælder ophavsretligt beskyttede bøger, der scannes via Library Project, kan læserne kun se en forhåndsvisning af bibliografiske oplysninger og nogle få sætninger, der matcher en søgeterm, på samme måde som i en boganmeldelse. Google Bøger viser aldrig fulde sider af disse bøger, hvis ikke rettighedsindehaveren har givet udtrykkelig tilladelse til det.

Du kan ekskludere din bog fra at blive scannet i forbindelse med Library Project eller fjerne muligheden for at søge efter en bog, der allerede er blevet scannet. Medmindre du angiver andet, bruger vi kun dine oplysninger til at bekræfte, at du ejer de pågældende bøger. Se vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger.

Hvis du ikke har en konto i Partnercenter for Google Play Bøger, skal du indsende de relevante oplysninger for at få fjernet dine bøger.

Hvis du har en konto i Partnercenter for Google Play Bøger, kan du ekskludere dine bøger ved at logge ind på din konto og føje de bøger, du vil ekskludere, til en separat skabelon. Når du har gjort det, skal du kontakte os og oplyse navnet på skabelonen.

Vigtigt! Du behøver ikke at indsende indholdsfiler for disse bøger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget mere af min bog vil være synlig, hvis jeg gør krav på rettighederne til den?

Når du har gjort krav på rettighederne til en bog, der er scannet via Library Project, kan du anmode om, at Google viser hele bogen eller kun 20 % eller 50 % af den.  Du har også mulighed for at gøre den tilgængelig for læsere som en PDF-fil, der kan downloades.

Hvor lang tid tager det, før ændringerne træder i kraft?

Det kan tage op til en uge, før din bog er knyttet til din konto, og yderligere to uger, før den vises i Google Bøger. Vores supportteam giver dig besked, når din bog vises i Google Bøger.

Kan jeg hente en PDF-fil af den scannede bog?

Vi imødekommer ikke manuelle anmodninger vedrørende vores scannede filer. Men hvis du er villig til at føje bogen til din konto i Partnercenter og gøre den både 100 % tilgængelig og tilgængelig til download for alle brugere, kan du hente PDF-filen ved at gå til din bogs side i Google Bøger.

Kan jeg sælge en digital udgave af min bog i Google Play ved hjælp af den scannede fil?

Kvaliteten af vores scannede filer er ikke altid tilstrækkelig nok til, at bogen kan sættes til salg i Google Play. I stedet anbefaler vi, at du sender os en digital fil (i PDF- eller EPUB-format).

Kan jeg erstatte en scannet fil med en kopi af højere kvalitet?

På grund af tekniske begrænsninger i vores system kan vi ikke ændre eller overskrive scannede filer. Hvis du regner med, at du kan sende os en digital fil eller en fysisk kopi, anbefaler vi, at du venter, indtil du kan sende din bog direkte til os. Den scannede bog fra biblioteket kan stadig findes i Google Bøger sammen med den scannede version, du indsender.

Kan I scanne min bog?

Hvis du vil føje en forhåndsvisning af din bog til Google Bøger, men ikke har en kopi, og den endnu ikke er blevet scannet af Google, kan du anmode om, at vi scanner den via en af vores partnerbiblioteker. Når vi har bekræftet, at du er rettighedsindehaveren, tjekker vi, om bogen ligger inde hos en scanningspartner, og hvis den gør, spørger vi biblioteket, om den er tilgængelig til scanning. Som det er tilfældet med alle bøger, der digitaliseres af Google som en del af biblioteksprojektet, kan kildebiblioteket vælge at downloade en kopi af det scannede værk.