Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Meer zoekresultaten op Google vinden

Als je zoekt op Google, kun je duizenden of zelfs miljoenen overeenkomende webpagina's vinden. De meest relevante resultaten worden als eerste weergegeven.

Als je meer webresultaten wilt vinden, klik je onderaan de pagina met zoekresultaten op Volgende of Meer resultaten.

Zoeken zonder weggelaten resultaten

Als je het einde van de resultaten bereikt, zie je mogelijk een bericht dat bepaalde items zijn weggelaten. Resultaten worden weggelaten als de items vergelijkbaar zijn met de resultaten die al zijn weergegeven. Dit gebeurt als we van mening zijn dat de resultaten na het bericht niet veel verschillen van de relevante content die al is weergegeven.

Als je wilt blijven zoeken en deze resultaten wilt bekijken, klik je op de link in het bericht.

Tip: Google geeft over het algemeen niet meer dan ongeveer veertig resultatenpagina's weer voor zoekopdrachten. Dat zijn honderden resultaten en is meestal genoeg voor diepgaand onderzoek. Je kunt een related query opgeven om je zoekopdracht te verfijnen en meer informatie te krijgen.

Alle resultaten voor een zoekopdracht ophalen

Als er geen goede overeenkomsten voor je zoekopdracht zijn, kun je een melding krijgen dat de resultaten mogelijk niet zijn wat je zoekt of dat er geen goede overeenkomsten zijn voor je zoekopdracht.

Voor betere resultaten kun je een van de volgende acties uitvoeren:

• Formuleer je zoekopdracht met andere woorden die algemener of breder zijn.
  • Klik op het tabblad Alle om een bredere set resultaten te bekijken.