Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Find flere søgeresultater på Google

Når du søger på Google, kan du finde tusindvis eller endda millioner af matchende websider. De mest relevante resultater vises først.

Du kan finde flere webresultater ved at klikke på Næste eller Flere resultater nederst på søgeresultatsiden.

Søg uden udeladte resultater

Hvis du når igennem alle resultaterne, ser du muligvis en meddelelse om, at nogle resultater er blevet udeladt. Resultater udelades, når de ligner andre, der allerede vises. Det sker, når vi mener, at resultaterne efter meddelelsen ikke vil være meget anderledes end det indhold, der allerede vises.

Hvis du vil fortsætte med at søge og se disse resultater, skal du klikke på linket i meddelelsen.

Tip! Google viser normalt ikke mere end ca. 40 sider med resultater for en søgning. Det er hundredvis af resultater, hvilket som regel er nok til dybdegående undersøgelser. Du kan indtaste en relateret forespørgsel for at justere din søgning og få flere oplysninger.

Få alle resultater af en søgning

Hvis der ikke er nogen resultater, der matcher din søgning fuldstændig, kan du risikere at få en meddelelse om, at dine resultater muligvis ikke indeholder det, du leder efter, eller at de ikke matcher din søgning fuldstændig.

For at opnå bedre resultater kan du enten:

• Omskrive din søgning med andre ord, der har en bredere betydning.
  • Klikke på fanen Alle for at se mere overordnede resultater.